Online is nézhető

2021.08.18. 09:37

Gubik Petra is énekel a Dalműhely műsorában

Az előadás-sorozat következő állomásán készülő lemezéből ad ízelítőt az énekesnő.

KM

Gubik Petra jelenleg is készíti lemezét

Forrás: gubikpetra.hu

Müller Péter Sziámi dalszerző újra várja az érdeklődőket a Dalműhely Sziámival című műsorral a fővárosban, az A38 Hajón: az esten ezúttal az ajaki színész-énekesnő, Gubik Petra is színpadra áll.

Gubik Petra jelenleg is készíti lemezét
Fotó: gubikpetra.hu

Online is nézhető

Petra a közösségi oldalán osztotta meg, hogy ő is tagja a következő Dalműhely-csapatnak. Valószínűleg nem véletlen, hogy most együtt dolgoznak, hiszen az énekesnő korábban már mesélt arról, hogy lemezt készít Müller Péter Sziámival – a közös előadásban erről a még megjelenésre váró albumról is felcsendül néhány dal.

Az esten Petra mellett több előadó is mikrofont ragad: Egressy Zoltán dráma- és prózaíró zeneszerző-énekesként debütál majd, illetve Szilinyi Roland és Czutor Zoltán is fellép az ATMO zenekar kíséretében.

A rendezvény augusztus 24-én, kedden 20 órától kezdődik, de azoknak is lehetőségük lesz nyomon követni a műsort, akik nem lehetnek ott személyesen, hiszen az A38 YouTube-csatornáján élőben közvetítik majd.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában