Zoárd-napi sokadalom

2021.08.27. 14:00

Hazai és nemzetközi sztárok is fellépnek Vásárosnaményban!

Sokadalom a parton.

KM

Ismerős Arcok is lesznek a naményi színpadon

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

A Zoárd-napi sokadalom Vásárosnamény és térségének legnagyobb kulturális rendezvénye. A fesztiválnak ebben az évben is a Kraszna-part ad otthont szeptember 17–18-án. Ezúttal is ingyenes, de kizárólag védettségi és személyi igazolvány felmutatásával látogatható.

Programkavalkád

A sokadalom az idén is sokszínű, a hagyományőrző és zenei programok mellett színházi, valamint gasztronómiai élményt is kínál a látogatóknak. A fesztivált 15 órakor a popköntösbe bújtatott János vitéz nyitja. Az előadást az elmaradhatatlan közönségcsalogató felvonulás követi, majd a zenei fellépők foglalják el a színpadot délután öttől: érkezik Mr. Rick, akinek helyét a hivatalos megnyitó után a Nelson együttes veszi át. A nap nagykoncertjét az Ismerős Arcok zenekar adja, levezetésként pedig az LK Beat táncoltatja meg a közönséget.

A szombati programkavalkádban mindenki megtalálja a neki tetszőt. A gyerekeknek 11 órától a Csimota együttes zenél, ebéd után pedig a Szatmár Táncegyüttes bemutatóját élvezhetik a Kraszna-parti fesztiválozók. A délután során kiderül, ki a legerősebb a környéken, műsort ad a Gombóc együttes, fellép a kárpátaljai Ullie, Kovács Nóri, és a köszöntő után este nyolctól Rúzsa Magdi énekel. A sokadalom táncházzal zárul.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában