Máriapócs

2021.08.17. 11:07

Ismerkedés a költő új kötetével

A könyvbemutató után a kiállítást is megtekintette a budapesti vendég.

KM

Vonáné Pásztor Éva, a Kulturális Központ és Városi Könyvtár igazgatója, Kiss András, a megyei közgyűlés tagja, Kovács István költő, dr. Vitályos Eszter államtitkár, Palóczy Tímea, a kötet lektora, dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő és Hajdu Mihály, Máriapócs alpolgármestere

Forrás: Bakos Zsolt

Ellátogatott Máriapócsra a közelmúltban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében tett útja során dr. Vitályos Eszter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára.

Helyi kötődés

A politikus asszony dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő, Baracsi Endre, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés alelnöke és Kiss András, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés tagja kíséretében részt vett Kovács István helyi költő legújabb, Őseink és a Szűzanya tiszteletére című kötetének bemutatóján, majd megnézte a Komiszár János Képtár és Alkotóház gyűjteményét.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában