Gávavencsellő

2021.08.25. 09:05

Szórakoztató estek a kastély kertjében

KM

Nagy-Kálózy Eszter, Kálloy Molnár Péter és Rudolf Péter

Fotó: Önkormányzat

Három előadással várta a színházrajongókat az idén a Gávavencsellői Mandala Nyár. A rendezvénysorozat kedvéért a Dessewffy-kastély kertje alakult át szabadtéri színházzá még a nyár elején. Az elhagyott és elburjánzott helyszín egy ékszerdobozzá változott: Berecz János, a település polgármestere hangsúlyozta, hogy a város célja újra életet lehelni a kertbe.

A varázslatos környezetben a nézők a Család ellen nincs orvosság és a Hyppolit, a lakáj című előadásokat láthatták a Mandala Dalszínház társulatának előadásban, illetve Rudolf Péterrel, Nagy-Kálózy Eszterrel és Kálloy Molnár Péterrel a Szerelmes rögtönzések című improvizációs darabot is elhozták a nézőknek. A kertben minden est alkalmával más-más dekorációt készítettek.

Az idei szabadtéri színpadot augusztus 28-án, szombaton 20.30-kor zárják egy operettműsorral, jövőre pedig egy új programsorozattal készülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában