A játszma

2021.08.16. 15:12

Titkosügynököt játszik a tuzséri sztár

Az izgalmas történetet októbertől vetítik majd a hazai mozik.

KM

Forrás: Youtube

A játszma előzetesét már a nagyközönségnek is bemutatták a film készítői – közölte a Nemzeti Filmintézet.

Nívós szereposztás

Az alkotásban Nagy Zsolt, a tuzséri színművész visszatér Jung András szerepébe. A 2011-ben bemutatott, A vizsga című film fordula­tokkal teli története arról szól, ahogyan az ötvenes évek végén az Államvédelmi Osztály egyik ügynöke, Jung András megbízhatóságát teszteli. Az izgalmas folytatásban Jung élete tökéletes, boldogan él feleségével, és előléptetését is csak egyik versengő kollégája hátráltatja. Ekkor azonban feltűnik a múltból egy legendás kém, érkezé­sével mindent felforgat, és kezdetét veszi a szereplők könyörtelen harca egymással.

A hatvanas években játszódó thriller főbb szerepeiben Nagy Zsolt mellett Hámori Gabriella, Staub Viktória és Scherer Péter, illetve szintén visszatér az első részből Kulka János is. Köbli Norbert, a film forgatókönyvírója szerint a folytatást akár az első rész ismerete nélkül is élvezhetik majd a mozinézők. A premiert október 14-ére tervezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában