Alvin és a Mókusok

2021.09.25. 09:23

Indul az őszi turné

Az Alvin és a Mókusok tagjai szülővárosukban is a húrok közé csapnak majd.

KM

Az Alvin és a Mókusok frontembere, Pásztor István

Forrás: Zalai Hírlap-Archív

Fotó: Gyuricza Ferenc

Jövő hónapban megkezdi őszi turnéját a nyíregyházi punk-rock banda, december végéig több mint egy tucat helyszínre látogatnak el. Az Alvin és a Mókusok közösségi oldalán árulta el a rajongóknak a következő koncertek helyszíneit és időpontjait. Az együttes október 25-én egy békéscsabai fellépéssel kezdi az országjárást, a turnéjuk pedig a határokon is átnyúl majd, hiszen november 27-én Németországba utaznak, hogy Münchenben is színpadra állhassanak.

Elváltak útjaik

A zenekar megyei rajongói is örülhetnek, hiszen december 23-án Nyíregyházán is mikrofont ragadnak a Club Hollywoodban. Alvinék szinte az év utolsó napjáig folyamatosan dolgoznak majd, hiszen az idei utolsó koncertet december 30-ára tervezik Egerben. A formáció a közelmúltban nagy változásokon ment át, hiszen 25 évnyi közös zenélés után elváltak útjaik basszusgitárosukkal, Csoma Vikivel. A zenészt szeptember 4-én Budapesten egy nagyszabású műsorral búcsúztatták el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában