Sztárban sztár

2021.10.09. 11:30

A műsor után sem adja fel álmait a nyírteleki lány

Krutilla Fruzsina szeretné megmutatni a közönségnek, hogy milyen sokszínű produkciókra képes.

VNA

Nem dobja el a mikrofont Fruzsi: saját lemezt is készítene

Forrás: Krutilla Fruzsina Archívuma

Számos lenyűgöző előadást láthatott eddig a nagyközönség a TV2 nagyszabású show-ja, a Sztárban sztár leszek második évadában – sokak szívét pedig egy nyírteleki lány műsorszáma dobogtatta meg. Krutilla Fruzsina Zséda szerepében varázsolta el a mentorokat és a közönséget, és bár a zsűri dicsérete ellenére a középdöntőből már nem jutott tovább, nem csügged: a jövőben sok meglepetéssel készül.

Komplex feladat

– Már akkor is nagyon érdekelt az utánzás, amikor színészetet tanultam, innen jött az ambícióm, hogy jelentkezzek a műsorba, és megmutassam, hogy milyen sokszínű vagyok – mesélte lapunknak Fruzsina. – Zsédenyi Adrienn gyerekkori nagy kedvencem, és úgy éreztem, hogy van köztünk egy kis hasonlóság is, így őt választottam. Nagyon sok profi versenyzővel találkoztam, és maga a műsor is sokkal összetettebb, mint ahogyan azt a tévéképernyőkről gondolná a nézőközönség. Mivel maximalista vagyok, számomra az volt a legnehezebb, hogy tudtam: nem mutattam meg mindent magamból. Úgy érzem, hogy sokat kell még érzelmileg edződnöm, hogy elérjem az álmaimat, de nem adom fel, a mentorom is ezt tanácsolta.

A fiatal lánynak már óvodás korában mondogatták, hogy egy napon biztosan énekesnő lesz belőle, aztán a nyírteleki Herman Ottó Általános Iskola kisdiákjaként énekelt először közönség előtt – már akkor is Zsédától választott dalt. Később nem is volt kérdés, hogy a továbbtanulásnál ezt az irányt válassza, így a nyíregyházi Művészeti Középiskola és Gimnázium diákja lett színjátszás-musical szakon.

Lemezt készítene

– Később a Shakespeare Színművészeti Akadémián tanultam, ahol Borbás Gabriella színművésznő tanított. Amikor eljátszottam Maridel szerepét Wener Schwab Elnöknők című darabjából, azt mondta nekem, hogy mindenképpen stand-up comedy-vel kellene foglalkoznom. Úgy érzem, közel állna hozzám ez a műfaj, hiszen a kedvenc színészem is Jim Carrey, aki fantasztikusan parodizál ki híres karaktereket – mondta el Fruzsina. – Miután végeztem, a Mandala Dalszínháznál helyezkedtem el, ahol Besenczi Árpáddal és Mikó Istvánnal is dolgozhattam együtt. Jelenleg szabadúszó vagyok, de nagyon sok tervem van.

A fiatal énekesnő szeretné megmutatni a közönségnek mindazt, amit a Sztárban sztár leszek színpadán már nem tudott – erre a célra YouTube-csatornát vagy TikTok-profilt készítene. Szeretne együttest alapítani, lemezt készíteni saját dalokkal és az utánzás művészetén alapuló produkciókkal, de a szinkronszínészet is nagyon érdekli – a lényeg, hogy a nagyvilág láthassa, mennyi mindenre képes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában