Bulikalauz

2021.10.01. 09:53

Ezek a bulik várnak rád a hétvégén!

Forrás: illusztráció / shutterstock

Fotó: Shutterstock

Október 1., péntek

21 óra: Hollywoodi Queen-dalok

A legendás együttes legismertebb dalaival érkezik a nyíregyházi Club Hollywood színpadára a Queen Forever Tribute Band. Kapunyitás este nyolckor.

A zenekart 2019 februárjában alapította öt régi barát, akiknek legfőbb törekvése a Queen dalainak hiteles zenei interpretálása és a kifogástalan koncertélmény.

21 óra: Mulatás Kocsis Janikával

Visszatérő vendége az Annapubnak Kocsis Janika, aki október első estéjén a legnagyobb mulatós slágerekkel táncoltatja meg a vajai közönséget.

21 óra: Bella Ciao Party

Ez a buli nagyobbat szól majd, mint a spanyol pénzverde kirablása!

Beveszik a banditák a nyíregyházi Mamma Miát, péntek éjjel jelmezek, maszkok, pénzeső mellett a leghúzósabb szettekkel rabolja el a szíveket és elméket Yamina, Free és Christopher. Eközben az emeleti Senorita Partyn a legjobb latin és hiphopzenéket pörgeti Sögö.

Yamina Magyarország egyik legismertebb DJ-je, aki rengeteg partin bizonyította, hogy képes elvarázsolni pillanatokon belül a közönségét. Rádiós mixeit megszámlálhatatlan alkalommal pörgették már végig az emberek, ha egy pillanatra ki akartak szakadni a valóságukból. ​Yamina 2017 Európa legnagyobb DJ-versenyének (NYDJAY) lett a győztese, 2019 elején pedig megnyerte a Ballantine’s Music Awards Év Mainstream DJ-je díjat is a közönség szavazatai alapján.

22 óra: Afterparty – Purebeattel

Szalagtűzőjük után hatalmas buli várja a nyíregyházi Vasvári-gimnázium végzőseit péntek este a Barbizonban.

A World is Mine csapata pörgeti maximumra a bulit, és Purebeat gondoskodik arról, hogy az osztálytánc és a keringő után új koreográfiákat tanuljanak az afterezők. S ha ez nem lenne elég, a hajnal közeledtével kiderül, ki a buli bikája és a legszimpibb végzős lány.

Purebeat karrierjének a Jamie Woon – Shoulda Special After Remix adta a kezdőlökést 2011-ben. Ezt követően hétről hétre egyre felkapottabb lemezlovasként bejárta az országot, zenélt hazánk leg­na­gyobb klubjaiban, és rezidens lett a budapesti Coronita Afteron. Rendszeres fellépője Magyarország legnagyobb parti­so­ro­za­ta­i­nak, mint a Lights Off, a World is Mine vagy akár a Rave Your Life és számos hazai fesztiválon is hallhattuk már. Zenei repertoárja igen változatos, kiválóan ötvözi a club house-t és Melbourne house-t a vocal minimallal.

Október 2., szombat

17 óra: Budapest Bár

Civil napot tartanak szombaton Tiszavasváriban, a rendezvényt a Budapest Bár ingyenes koncertje zárja.

A Budapest Bár az utóbbi évek egyik legeredetibb és legérdekesebb zenei vállalkozásába fogott, amikor 2007-ben Farkas Róbert zenekara köré gyűjtötte a magyar rockzene kultikus alakjait. Az eredetileg alkalmi, egyetlen lemezre összeállt csapat azóta is sikerrel koncertezik színházakban, fesztiválokon és rendezvényeken egyaránt. Filmslágereket, kuplékat, táncdalokat és egyéb híres dalokat dolgoznak fel mívesen hangszerelt cigányzene kíséretében, újrahangolva sokak által ismert dallamokat, vagy akár rég elfeledett kincsekre bukkanva.

21 óra: Tekk & Free

Bár az éjszakák már hűvösek, a mátészalkai Club Passion környéke forrónak ígérkezik szombaton. A buli házigazdája DJ Tekk, sztárvendég: Free.

22 óra: Szülinapos csajok éjszakája

Szombat éjjel a születésnapos lányok írják a szabályokat a Mamma Miában. A retró teremben Geczó, az emeleten Mr. Aradványi adagolja a hangulatfokozó zenéket.

Október 4., hétfő

21 óra: Helló, hétfő!

Ha hétfő, akkor egyetemi a buli a Mamma Miában. Ezúttal a World Is Mine Radio Show oszlopos tagja, Willcox érkezik a klubba egy minőségi house-szettel.

Új hónap, új lehetőségek, hiszen rögtön bulival üdvözölhetjük az októbert. Ízelítőül: a Budapest Bár ad ingyenes koncertet szombat délután Tiszavasváriban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában