Bulikalauz!

2021.10.08. 16:15

Fergeteges bulik várnak rád a hétvégén!

Érdemes rápörögni a hétvégére!

Október 8., péntek

18.50: Őszi hacacáré dupla koncerttel

Két ingyenes koncerttel indítják a hétvégét Tiszavasváriban: érkezik a Roy & Ádám, valamint a Magna Cum Laude.

Egyik zenekart sem kell bemutatni, mindkét formáció színesre festette már a hazai könnyűzenei palettát – 1998-ben például a csapból is Roy & Ádám folyt, Mező Misi és együttese pedig egy egész országgal szerettette meg zenéjén keresztül a pálinkát. A Találkozások Háza előtti téren legnagyobb slágereiket hallhatja a tiszavasvári közönség.

22 óra: UV Color Party

A Mamma Mia prezentálja ezen a hétvégén Nyíregyháza legszínesebb buliját.

A klubban péntek éjjel eltűnnek a szürke hétköznapok, helyüket a színes festékbe borult táncparkett és az UV-lámpák fényében felizzó tömeg veszi át. Az UV Color Party rezidensei Fenyvesi és Tekk, míg az emeleten Sögö viszi színes zenei utazásra a bulizókat. Természetesen sztárvendégek is érkeznek az egyetem melletti szórakozóhelyre: JoerJunior, Strong R., valamint Bruno x Spacc diktálják az ütemet az éjszaka során.

JoerJunior Dél-Magyarország legismertebb fiatal titánja. Nevét jól ismerik Pécstől Békéscsabáig, de a lényeg még csak ezután következik: az ifjú DJ szettjeit hamarosan az egész ország várja majd rajongva – véli a Rádió1 csapata.

22 óra: Szalagavató After

A nyíregyházi Vásárhelyi Pál Technikum végzőseinek szíve fölött szalag hirdeti, hogy hamarosan kilépnek a nagybetűs életbe.

A szalagavató előtti stressz, közben a tánc és a tömeg miatt érzett izgalom levezetéseként este tíztől ünnepi after partyra várja őket és barátaikat a World Is Mine csapata a Barbizonban. Az éjszaka színpadra lép T. Danny, a ValMar és Gebri Máté, de az is kiderül, hogy ki a buli bikája és a legszimpibb végzős csaj. Belépés csak 16 éven felülieknek.

Október 9., szombat

20 óra: Tripla lemezbemutató Nyíregyházán

Nagyot húz ezen a hétvégén a Club Hollywood: három zenekar mutatja be új lemezét a nyíregyházi klubban.

Este nyolckor elsőként lép színpadra a Z.Enemi. A miskolci formáció tizenegy állomásos turnéjának első állomása a szabolcsi megyeszékhely, ahová legfrissebb dalaival érkezik „az öt borsodi lator”, Balogh „Juró” Szabolcs (ének, szöveg), Csontos Krisztián (gitár), Szvoboda László (gitár), Hudák Attila (basszusgitár) és Mezei Geris (dob). Rap, funk, rock, metál és pop szédítő egyvelege párosul szókimondó szövegekkel. Este kilenctől az Ørdøg szállja meg a helyet. A banda 2014-ben alakult a Superbutt klasszikus felállásának tagjaiból. Az első nagylemez, a Tíz fekete dal 2014 decemberében jelent meg, és a következő évben a HangSúly Metal Awards szakmai szava-záson a legjobb debütáló lemez, a Kettőnégy közönség-szavazáson pedig az év albuma címet nyerte el. A második nagylemez, a Sötétanyag 2017 februárjában látott napvilágot, és 2018-ban az év legjobb hard rock/metál albuma kategóriában Fonogram díjat kapott. A Cadaveres 22.30-tól adja meg a kegyelemdöfést. A groove metal zenekar 2005-ben alakult a Cadáveres De Tortugas nevű együttes megszűnése után. Öt stúdióalbumuk jelent meg ezidáig, számaik főleg angol nyelvűek, de adnak ki magyar dalokat is. Koncerteztek többek között a példaképüknek számító Ill Nino, Soulfly, Alice in Chains és Biohazard zenekarokkal is.

21 óra: Mulatni kell, táncra fel!

A vajai Anna pubban a szokásos fergeteges hangulat várja azokat, akik szeretnék kiénekelni és kitáncolni magukból a héten felgyülemlett feszültséget. A talpalávalót Ignácz Márkó és Gabi húzza.

21 óra: Indie rock a pubban

A nyírbátori 2-es pub színpadán szombaton az egyetemistákból álló Chimpull zenekar!

Az indie rockot játszó formáció az élő zenei élmény híveként zakatol előre. A 2021-es Öröm a zene! országos tehetségkutató szegedi állomásán elnyerték az előkelő első helyezést, bejutva az Analog Music Hallban tartott nagydöntőbe. Augusztusban a Bagossy Brothers Company előzenekaraként, illetve a SZIN fesztiválon bizonyítottak a szegedi Partfürdőn, a következő év elején pedig kiadják első nagylemezüket.

22 óra: Showtime

A nyíregyházi Barbizonban szombaton sincs megállás, ezt DJ Széles be is bizonyítja a bulizni vágyóknak.

22 óra: Szingli Party

A Mamma Miában párra lelhetnek az egyedülállók szombat éjjel.

A szervezők remélik, hogy a klub legnépszerűbb sorozata, a Szingli Party főszereplői egymásra találnak, és boldogan élnek, míg meg nem halnak. Persze, azokat sem küldik haza, akik nem szeretnének ismerkedni. Hogy ne legyen félreértés, a párkeresők zöld, a többiek piros karszalagot kapnak a bejáratnál. A hangulatos zenéről Geczo és Mr. Aradványi gondoskodik.

Hazai közönségkedvencek és az országos ismertség kapuit döngető zenekarok, fiatal lemezlovasok és a DJ-szakma öreg rókái – megannyi buli várja ezen a hétvégén is a kikapcsolódni, táncolni, lazítani vágyókat. Ízelítőül: a nyírbátori 2-es pubban szombaton az indie rockot játszó Chimpull ad koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában