Ajak

2021.10.05. 08:01

Imádja a jelmezét

Gubik Petrának nagyon tetszik a Nine című musicalben viselt ruhakölteménye.

KM

Bár kívülállóként azt gondolhatnák, hogy a színésznők hozzászoktak az előadásokon viselt különleges és sokszor formabontó öltözékekhez, egy-egy alkalommal bizony a sokat látott művészek szívét is jobban megdobbantja egy-egy jelmez, mint a többi. Gubik Petra nemrég a közösségi oldalán mutatta meg legújabb favoritját.

Népszerű musical

Az ajaki színész-énekesnő Németh Anikó jelmeztervező munkájával büszkélkedett a követőinek: a sötétkék szőrmebetétekkel díszített, csillogó ibolyaszínű, látványos ruhadarabot Petra úgy írta le, mint a kedvenc jelmezét. A nem mindennapi kosztümöt a Budapesti Operettszínház színpadán, a Nine – Kilenc című musicalben viselheti, amikor a főszereplő szeretője, Carla Albanese bőrébe bújik.

Az előadás a világhírű olasz filmrendező, Federico Fellini 8 és 1/2 című filmje nyomán készült. Az Oscar-díjas alkotást az 1980-as évek elején Mario Fratti adaptálta színpadra, azóta pedig meghódította a világot.

Borítókép: Gubik Petra kedvenc jelmezében | Fotó: Budapesti Operettszínház

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában