Hová, merre a hétvégén?

2021.11.12. 17:46

Bulikalauz: érdemes rápörögni a hétvégére!

Forrás: illusztráció / shutterstock

Fotó: Shutterstock

November 12., péntek

22 óra: Közös buli

A nyíregyházi Kölcsey- és Vasvári-középiskola diákjai együtt buliznak pénteken a Club Hollywoodban.

A CS Company és a Never Say Never csapata gondoskodik arról, hogy a fiataloknak felejthetetlen éjszakájuk legyen. A közösségépítő csapatásra azokat a 16 éven felülieket várják, akik vevők a profi DJ-kre, valamint nyitottak a barátkozásra.

22 óra: Friday Fest

Szerinted milyen lehet egy buli Dubajban? Hát, most megtudod...

A nyíregyházi Mamma Miában a szezon legkarcosabb estéjére készülnek. Lesz pénzeső, UV-konfetti, jégfüst, tortacsata és after hétfőig! Persze nincs fesztivál sztárfellépők nélkül, érkezik Manuel, a Katapult DJ, Nia, Fenyvesi és Tekk, míg az emeleten Sögö a legfeketébb R’n’B lemezeket pörgeti. Az este 16 pluszos.

Manuel számára mindig a zene jelentette a kiutat a rossz otthoni körülmények közül. Elsősorban a rap műfajában érzi otthon magát, de a melankolikusabb dalok is jól állnak karcos énekhangjához. Dalokat ír, az X-Faktorban is saját dallal debütált, számait hatalmas érdeklődés övezi a mai napig. Szólódalai mellett közreműködéseit is siker koronázza, dolgozott már együtt ByeAlexszel, a ValMarral, Brunóval és Spacc-cal, Lotfi Begivel, HR Flow-val és Dallos Bogival. Tavaly Az év felfedezettje és Az év hazai rap vagy hip-hop albuma vagy hangfelvétele kategóriákban Fonogram díjra jelölték, és elnyerte a Joy Social Media Award #berobbanó kategória díját.

22 óra: All Stars a Barbizonban

A nyíregyházi klub színpadát ezúttal a magyar popzene csillagai veszik be, akik nemcsak milliós megtekintéseket, de a közönség szívét is bezsebelték már az évek alatt. Egyenesen a toplisták éléről érkezik: Karola és Burai. Az este rezidense Gebri Máté.

November 13., szombat

21 óra: Legyen tánc!

Azoknak, akik szeretik a hangszeres mulatós zenét, nem kell bemutatni Kozma Istvánt.

A fiatal zenész évek óta a műfaj egyik legnépszerűbb képviselője. A vajai Anna Pub vendégeit szombaton ő táncoltatja meg.

21.30: Királyi négyes a lemezjátszóknál

A nyírlugosi Royal Pubban rögtön négy neves DJ diktálja a ritmust. Egyikőjüket sem kell bemutatni: érkezik Patrick, Stephen, Tekk és Czaga.

22 óra: Kezeket a magasba!

Szombat este a leghúzósabb bulinótákra, partihimnuszokra rázhatja a nyíregyházi Barbizon közönsége. Hangulatfelelős: DJ Széles.

22 óra: Szingli party

A nyíregyházi Mamma Miában szívükön viselik az egyedülállók sorsát, és mindent megtesznek azért, hogy a szinglik párra leljenek.

A szombati buliban is lehetőség nyílik az ismerkedésre, amit megkönnyít a már megszokott rendszer: akinek a csuklójára zöld karszalag kerül, az nyitott az új szerelemre, akinek piros, az nem keres párt. Mindeközben a retró teremben Geczo, az emeleten Mr. Aradványi adagolja a jobbnál jobb zenéket. Belépés kizárólag húsz éven felülieknek!

22 óra: Mesternégyes Mátészalkán

A Club Passionben egész éjjel négy DJ forgatja láb alá a legnagyobb zenéket.

A pult mögött Regan Lili, Czaga és Patrick váltja egymást, a rezidens pedig Tekk lesz.

November 17., szerda

18 óra: Dobkurzus Markó Ádámmal

Többféle zenei műfajon átívelő, részben oktató, részben koncertjellegű előadással jön a nyíregyházi Club Hollywoodba Markó Ádám. Az érdeklődők bepillantást nyerhetnek különböző groove és fill koncepciókba, hangszerelési trükkökbe a dobfelszerelésen.

Markó Ádám hazánk egyik leg-foglalkoztatottabb dobosa, session zenésze, akinek fő zenekarai (Kaltenecker – Markó, Cloud 9+, USEME, Special Providence) mellett rengeteg további produkció is fűződik a nevéhez. Tehetségét nemcsak Magyarországon, világszerte is elismerik, számos nemzetközi hangszergyártó márka nagykövete. Több mint 30 országban koncertezett már, a brit Music Radar 2018-ban Az év progresszív dobosának jelölte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában