Kisvárda

2021.11.21. 13:00

Online musical készült

Dolhai Attila élő bejelentkezésben adott helyzetjelentést a készülő filmről.

KM

Dolhai Attila is feltűnt a darabban | Fotó: Budapesti Operettszínház

Még a koronavírus-járvány első hullámában mutatta be a Budapesti Operettszínház a Szétszakítottak című online musicalt: tavaly júniusban négy részletben töltötték fel a színház YouTube-csatornájára. Az alkotás zenéjét Cári Tibor szerezte, a szövegkönyvet a kisvárdai születésű színész-énekes, Dolhai Attila jegyzi.

Tavasszal premier

A Szétszakítottak Trianon tragédiáját mutatja be a hétköznapi emberek életén keresztül. Még az év elején jelentették be, hogy a megtörtént eseményeken alapuló darabból egy hetvenperces tévéfilm készül. A munkálatokról Dolhai Attila a közösségi oldalán mesélt egy élő bejelentkezés alkalmával.

Dolhai Attila is feltűnt a darabban | Fotó: Budapesti Operettszínház

– Még mindig forgatjuk a tavaly online bemutatott darabunk, a Szétszakítottak filmváltozatát – mondta el a videóban Dolhai Attila.

– Nagyon izgatott és nagyon boldog vagyok, hogy ez az egész megvalósulhat. A belső jeleneteket már rögzítettük, a jövő héten pedig a külső jelenetekhez is hozzálátunk. Utána még sok-sok utómunka vár még az alkotókra, Iványi Marcellra leginkább, hiszen ő rendezi a filmet. Reméljük, hogy tavasszal a közönségnek is bemutatjuk a kész filmet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában