Nyíregyháza

2021.12.18. 13:00

Sorsfordító lógás

A Bencs-villa ünnepi vendége Mészáros Árpád Zsolt.

KM

Saját bevallása szerint soha nem akart színész lenni, bár már gyerekkorában színjátszó körbe járt, hogy kiélhesse szereplési vágyát. Egy nap statisztákat kerestek a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban. A meghallgatásra csak azért ment el, hogy igazoltan lóghasson az iskolából, de sokkal többet kapott néhány szabad óránál: egy forradalmár szerepét a Danton című darabban. Így kezdődött Mészáros Árpád Zsolt csodás pályafutása. 

 

Gyorsan jött a siker 

 

Folyamatosan tanult, aminek eredményeként egyre nagyobb szerepeket kapott. Kollégáival 1997-ben közösen alapította a NapFolt Produkciót, amelynek egyik nagy sikere volt a Rémségek kicsiny boltja című produkció. 

Az egyik előadáson megsérült, és lábadozás közben látta a televízióban Miller Zoltánt, akinek hatására elkezdett éneket tanulni. A vidéki sikerek után felkérést kapott a Budapesti Operettszínház igazgatójától. Az áttörő sikert a Mozart című musical hozta meg számára 2003-ban. 

Színészi pályájával párhuzamosan énekesként is egyre nagyobb sikereket könyvelhetett el. Első önálló kislemeze 2005-ben jelent meg Te vagy a végzetem címmel, amit azóta olyan hangzó anyagok követtek, mint például a MÁZS-KÉPP énekelek, a Musicalek MÁZS-képpen, a Csokiország vagy a Szédült Világ. 

Mészáros Árpád Zsolt december 21-én, kedden 17.30-tól a Bencs-villa vendégeként Illyés Ákos, a Móricz Zsigmond Színház művészével beszélget karrierrről, családról, színházról és zenéről. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában