MOZI

2022.01.04. 11:33

Az unoka és a papa is eljön

A szombati vetítés után a nyíregyházi közönség találkozhat a film készítőivel.

KM

Személyesen teheti fel kérdéseit Az unoka című film megtekintése után a nyíregyházi Cinema City közönsége Deák Kristóf rendezőnek, valamint Blahó Gergő és Jordán Tamás színészeknek január 8-án, szombaton. A vetítés este hétkor kezdődik, a nézők a film után maradhatnak egy kötetlen beszélgetésre a játékfilm alkotóival. 
 

Különös bosszúsztori 


Az unoka egy nyomozós thrillerbe oltott felnövéstörténet a fekete komédia elemeivel árnyalva. A napjainkban játszódó különös bosszú­sztori főhőse egy szelíd, illedelmes irodista fiú, Rudi. Miután imádott nagyapja egy lelketlen csalás áldozata lesz, Rudi elhatározza, hogy saját maga szolgáltat igazságot. Ehhez találékonyságra, rafinériára és önbizalomra van szüksége – meg persze egy csapat szövetségesre. 


A fő forgatási helyszínek a Kertészeti Egyetem, az Eiffel tér, az Andrássy úti volt MÁV-székház, illetve a VIII. kerület néhány utcája és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem. Blahó Gergely először látható mozifilmben – olyan művészek oldalán, mint Jordán Tamás, Jászberényi Gábor vagy Pogány Judit. 

Címkék#mozi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában