Buliajánló

2022.01.21. 16:32

Buli buli hátán: itt a hétvégi checklist

Érdemes rápörögni a hétvégére!

Hagyd a téli álmot a medvékre, pénteken és szombaton a legforróbb bulikkal készülnek a megyei szórakozóhelyek. Ízelítőül: ma este a Mamma Miában Szecsei és Jackwell diktálják a ritmust.

Január 21., péntek 

21 óra: Despacito a Szódaház utcában 

Forró latin buli egy hideg téli éjszakán. 

Két terem, két zenei stílus közül választhat, aki péntek este a nyíregyházi Barbizonban bulizik. A nagyteremben a legfülledtebb latin, reggaeton és R’n’B lemeze-ket pörgeti DJ Till, míg a pódiumban DJ Balage és DJ Nagy full húzós retró és mulatós muzsikákat adagol. 

22 óra: Bella Ciao Party 

Egy éjszaka, amikor mindenkit elrabolnak egy fergeteges buli erejéig. Kezeket fel, veszélyes beatek jönnek! 

Ha a professzor maga nem is piszkolja be a kezét, a bandavezérek is alaposan megtáncoltatják a nyíregyházi Mamma Mia közönségét. Érkezik Szecsei és Jackwell, hogy a rezidensekkel, Fenyvesivel, Tekk-kel és DJ Sögővel csapjanak oda. 

22 óra: Hollywoodi félévzáró időutazás 

Te sem bírod ki éneklés és shuffle nélkül, amikor felcsendül a Party Rock az LMFAO-tól? 

Rögtön táncra perdülsz és nyomod a szöveget, mikor meghallod valamelyik nagy David Guetta-slágert? Megbolondulsz, ha felcsendül Fluor és SP egy-egy zenéje, tombolsz Avicii, Pink vagy Pitbull slágereire? Akkor ez a Te bulid lesz. A Never Say Never csapata elhozza a kétezres és 2010-es évek legnagyobb bulizenéit, így bontja le belülről a nyíregyházi Club Hollywoodot. Öveket becsatolni, indul a nosztalgiarepcsi! 

 

Január 22., szombat 

21 óra: Sportolók éjszakája 

Új bulisorozatot indít a nyíregyházi Barbizon: ha sportoló vagy, szeretsz mozogni vagy csak szívesen csapatnád együtt a legjobb sportoló arcokkal, fényesítsd ki a tánccipődet, mert a Barbizonban téged várnak szombat este. 

A nagyteremben a top retró magyar és külföldi slágereket pattogtatja DJ Till, míg a pódiumteremben DJ Balage a legtutibb mulatós nótákra diktálja az ütemet. 

21 óra: Tesó tusa az Anna pubban 

A vajai szórakozóhely törzsközönsége jól ismeri már a Gáti tesókat, akik emlékezetes bulijaikról híresek. Szombaton ismét ők húzzák a talpalávalót. 

22 óra: Szinglik éjszakája a Karmában 

Csinos csajok és sármos pasik keresik a szerelmet szombat éjjel Nyíregyháza régi-új szórakozóhelyén, a Karma Event Clubban. 

Persze nem csak azoké a táncparkett, akik ismerkedni szeretnének. Hogy ne legyen kérdés, ki miért érkezett, belépéskor kétféle karszalag közül választhattok: a zöld azt jelenti, szabad a pálya, míg a piros azt jelzi, csak szórakozni jött a viselője. A buli hangulatfelelőse Bréda Bia és DJ Beat. 

22 óra: Hey Ya! Vissza a legnagyobb bulik korszakába! 

Emlékeztek még a kétezres évek varázslatos, semmihez sem fogható hangulatára? 

Amikor szinte ugyanazokra a slágerekre buliztunk minden hétvégén – és egy kicsit sem bántuk? A Mamma Miában visszaidézik az évtizedet, amikor a mai harmincasok-negyvenesek fiatalok voltak, gondtalanok és persze szerelmesek. A zenéről DJ Pégé és Mr. Aradványi gondoskodik. 

22 óra: Saturday Shift 

A mátészalkai Club Passionben nincs megállás: Daniel B. és Andrew Dexx zenei vezetésével hajnalig tartó menetelésre számíthattok. 

 

Hagyd a téli álmot a medvékre, pénteken és szombaton a legforróbb bulikkal készülnek a megyei szórakozóhelyek. Ízelítőül: ma este a Mamma Miában Szecsei és Jackwell diktálják a ritmust.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában