Színház

2022.01.19. 07:30

Fehérgyarmaton újra beindul a színházi élet

A magyar kultúra napja alkalmából zenés műsorral kedveskednek a vendégeknek.

KM

 Minden évben színes műsorkínálattal örvendezteti meg a kulturális műsorok iránt érdeklődőket a fehérgyarmati Móricz Zsigmond Művelődési Ház. Ez az idén sem lesz másként. Az intézményben már hagyománynak számít, hogy minden év januárjában a magyar kultúra napja alkalmából egy kétfelvonásos operettel kedveskednek a vendégeknek. 
 


Visszatérő művészek 

 


A Lili bárónő című előadást január 20-án a Pesti Művész Színház művészei fogják bemutatni, akik már többször is felléptek a művelődési ház színpadán. 
A februári előadást a Déryné Program keretében rendezik meg. 


A vendégek február 16-án a Szent Péter esernyője című nagy sikerű darabot láthatják a Zenthe Ferenc Színház neves színművészeinek előadásában, a programban meghatározott minimális, jelképes összegű belépő fejében. A városlakóknak kedvező tapasztalataik vannak a helyi színházi előadásokról, szinte állandó jelleggel telt házzal futnak a darabok. 
Felvetődött már a havi két előadás ötlete is, hiszen lenne létjogosultsága: a városban és a térségben élő emberek igénylik a humort, a szórakoztató előadásokat, s mindennek a kívánságnak a művelődési ház évről évre igyekszik is eleget tenni – írta szerkesztőségünknek Fecske László.

 

Borítókép: Az idén is lesznek vidám előadások a fehérgyarmati művelődési házban | Fotó: Fecske László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában