Paszab

2022.01.10. 09:51

Hatalmas mérföldkő

Egészen biztos, hogy a paszabi zenekar tagjainak az idén lesz okuk az ünneplésre és a mulatásra.

KM

Tavaly, amikor csak tehette, koncertezett a Parno Graszt – ennek számos hangulatos felvétel a bizonyítéka, hiszen az együttes rengeteg fellépésről töltött fel kedvcsináló videókat a YouTube-csatornájára. A paszabi zenekar még karácsonykor is fellépett a fővárosban, hogy az autentikus roma zenével szórakoztassák a közönséget. 

Már készülődnek

 

 

A formáció idén valószínűleg még több időt tölt majd a színpadon, hiszen egy hatalmas mérföldkövet ünnepelnek: 2022-ben ugyanis a Parno Graszt alapításának harmincadik évfordulóját ünneplik. 

A zenekar közösségi oldalán hívta fel a rajongók figyelmét a születésnapra. A bejegyzésben azt ígérték, hogy nagyon sok mindennel készülnek ebben az esztendőben, hogy méltóképp megemlékezzenek a színpadon töltött három évtizedről – részleteket azonban egyelőre még nem árultak el. 

Annyi azonban biztos, hogy a fesztiválszezonig sem hagyják muzsika nélkül a rajongókat, ugyanis korábban két teljes albumukat is elérhetővé tették a legnépszerűbb videómegosztó portálon, ahol nagy a nézettségük. 

Borítókép: A Parno Graszt három évtizede zenél | Fotó: HBN-Archív/Kovács Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában