Parno Graszt

2022.01.31. 07:24

Jön az első hangverseny

A Parno Graszt február végén várja a rajongókat egy közös bulizásra.

KM

– Az idei év első önálló budapesti nagykoncertje a farsangi ünnepkör kellős közepére esik: ezt az időszakot a vidám lakomák, bálok, mulatságok időszakának tartják, így szokásunkhoz híven mi is hatalmas vigadozást csapunk majd – hívták fel a közönség figyelmét a Parno Graszt tagjai az együttes közösségi oldalán. 
 


Sűrű évük lesz 

 


A paszabi zenekar ezenkívül már két időpontot is felvésett a koncertnaptárban, azonban mindkét alkalommal rendszeres fellépőtársaival, a Bohemian Betyars formációval közösen. A február 26-ára, a Fonó Budai Zeneházba tervezett rendezvény lesz az első 2022-ben, amelyen egyedül állnak majd színpadra. 
A Parno Graszt 2022-ben valószínűleg számos koncerttel és sok-sok meglepetéssel is készül, hiszen ebben az évben ünnepli a zenekar megalapításának harmincadik évfordulóját. Január elején – szintén az interneten keresztül – azt ígérték a rajongóknak, hogy a születésnap alkalmából sok mindennel készülnek. 

 

Borítókép: A frontember, Oláh József  | Fotó: HBN-Archív
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában