Alvin és a Mókusok

2022.01.06. 12:47

Jön az ezredik koncert

A nyíregyházi punkzenekar egy újabb mérföldkőhöz érkezett.

KM

Az Alvin és a Mókusok tagjainak szelfije az egyik koncertjük előtt

Forrás: A zenekar archívuma

 Izgalmas hírt osztottak meg rajongóikkal közösségi oldalukon az Alvin és a Mókusok tagjai: az együttes az idén tavasszal egy igazán különleges alkalomból találkozik a közönséggel, hiszen az ezredik koncertjüket rendezik meg. 


Egy ilyen állomást rendesen meg kell ünnepelni, így Alvinék is egy nem mindennapi műsorral készülnek. 
 

A lemez teljes anyaga 


Az esemény jelmondata a „csak az örökzöldek”, vagyis a formáció az elmúlt 28 év legnagyobb slágereiből állítja össze a repertoárt. Sőt, a felállás sem lesz a megszokott, hiszen a jól ismert dallamokat fúvósokkal és meglepetésvendégekkel színesítve prezentálják majd az érdeklődőknek. 

Az ezredik koncertet április 16-án a budapesti Akvárium Klubban rendezik meg, ahol a nyíregyházi punkzenekar előtt a Helo Zep! és a KIES szórakoztatja majd a nagyérdeműt. 


Amíg a rajongók a nagyszabású koncertre várnak, akár otthon is tarthatnak Alvin-bulikat, hiszen az együttes legutóbbi, Akinek itt kell most lennie című nagylemezének teljes anyaga a YouTube-­on is meghallgatható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában