Sugarloaf

2022.01.07. 08:17

Szinte lehetetlen ráismerni Muri Enikőre! (videó)

Muri Enikő együttese megosztott néhány érdekességet a legutóbbi klipjéről.

KM

Forrás: illusztráció / Instagram

Nem mindennapi kisfilmmel lepte meg a rajongókat néhány hónappal ezelőtt a Sugar­loaf: a Kötéltánc című dalához forgatott videóklipben az énekesnőt, Muri Enikőt szinte felismerhetetlenre maszkírozták. A zenekar közösségi oldalán most elárult minderről egy-két érdekességet a rajongóknak. 



Alapos válogatás 


A bejegyzésből kiderült, hogy a nyíregyházi frontasszony látványos bohócsminkje sok-sok türelmet igényelt. Két órán keresztül dolgozott a sminkes, hogy Enikő arcára és kezére felfesthesse, illetve ráfújhassa a szükséges mintákat, hogy minél élethűbb legyen a végeredmény. Az énekesnő ugyanennyi időt töltött el a fodrásznál is – és bár sokan azt hitték, hogy parókát viselt a forgatáson, valójában csak a saját hajával dolgoztak a szakemberek. A Kötéltáncban nemcsak Enikő, hanem a formáció összes tagja különleges jelmezt viselt. Bár számos klipre jellemző, hogy az előadók több különböző szettben is felvonulnak a kamerák előtt, a Sugarloaf ezúttal nem hódolt ennek a hagyománynak, és mindenkinek csak egy ruhája volt – ám azt egy többnapos válogatás során választották ki.

Címkék#Muri Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában