Bencs villa

2022.02.01. 07:34

Szerelmes hangok a Bencs-villában

A Móricz Zsigmond Színház három tenorja, Gulácsi Tamás, Horváth Viktor és Tar Dániel a szív húrjait pengeti.

KM

Nyíregyháza. Megesik, hogy akármennyire is igyekszünk, nem vagyunk képesek szavakba önteni az érzelmeinket. Kiváltképpen előfordulhat ez, ha a gyengéd érzéseinknek kívánunk hangot adni. Valentin-naphoz közeledve egyre nő a feszültség, sokan tarthatnak attól, hogy szívük választottja szívhez szóló szerelmi vallomásra vágyakozván nem elégszik meg a virággal és az édességgel egy kedves mosoly, csók és ölelés kíséretében. Nyugalom, érkezik a felmentősereg, méghozzá a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művészeinek személyében. 

 

 

Jól ismert slágerek 

 

 

A szerelmesek ünnepének apropóján Gulácsi Tamás, az Idétlen időkig, a Funny Girl, a Bob herceg, a Meseautó és megannyi nagy sikerű zenés előadás szerelmes főhőse, Horváth Viktor, a Tanár úr kérem főszereplője és a Móricz-(F)Actor döntőse, valamint a csibészes mosolyú Tar Dániel, a legfiatalabb generáció képviselője arra vállalkozott, hogy a szerelem húrjait megpendítve musical- és operettrészletekkel varázsolják el a közönséget egy különleges, Valentin-napi koncerten február 15-én, kedden 17.30-tól. 

 

 

Borítókép: Jól ismert slágerek, korábbi szerepek közkedvelt zenéi csendülnek fel a Bencs-villában Gulácsi Tamás, Horváth Viktor és Tar Dániel előadásában | Fotók: a színház archívuma

Címkék#Bencs villa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában