Nyíregyháza

2022.03.04. 17:37

Visszanézhető a jubileumi nagykoncert

Másfél órányi felhőtlen szórakozással lepték meg a rajongókat.

KM

A Sugarloaf méltóképp megünnepelte a jubileumot | Fotó: A zenekar archívuma

Mostantól akár otthonról, a kanapéról is átélhetik a rajongók a Sugarloaf tavalyi, jubileumi koncertjét. Az együttes ugyanis YouTube-­csatornáján elérhetővé tette a közel másfél órás műsor teljes anyagát. 

 

A nyíregyházi énekesnő, Muri Enikő zenekara még 2020-ban ünnepelte fennállásának huszonötödik évfordulóját, azonban a koronavírus-járvány miatt nem volt rá lehetőségük, hogy megünnepelhessék a fontos mérföldkövet. A formáció végül 2021 októberében tarthatta meg a jubileumi koncertet. Az online visszanézhető fellépésen az elmúlt évtizedekben írt legnagyobb slágereiket játszották a közönségnek. 

Muri Enikő még csak idén áprilisban ünnepli a 32. születésnapját, mégis egy negyed évszázados zenekar frontasszonya – ez úgy lehetséges, hogy előtte többen is énekeltek a Sugarloaf élén. Korábban Pepe, Kövér Erika, Dér Heni, Gubik Petra és Nkuya Sonia hangján is megszólaltak már az együttes dalai. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában