Musical

2022.04.07. 08:49

A Jekyll és Hyde sikere

Az új musical egyik főszerepét Dolhai Attila játssza.

KM

Széles Flóra és Dolhai Attila a darabban

Forrás: Budapesti Operettszínház

Hatalmas sikerrel debütált az elmúlt hétvégén a Jekyll és Hyde című musical a Budapesti Operettszínház színpadán. Leslie Bricusse és Frank Wildhorn világhírű alkotásának hármas címszerepében Homonnay Zsoltot, Sándor Pétert és a kisvárdai születésű színművészt, Dolhai Attilát láthatja a közönség. 


A darabot Orbán János Dénes magyar szövegével és Vincze Balázs rendezésében állították színpadra. A teátrum tájékoztatása szerint a nézők mindhárom szereposztást hatalmas ovációval és szűnni nem akaró, perceken át tartó, álló vastapssal jutalmazták. 


Átlépni a korlátokat 


Dolhai Attila az Operettszínház YouTube-csatornáján is közzétett sajtótájékoztatón elmondta: a szerepben az érdekelte a leginkább, hogy Hyde-nak hol van a saját igazsága. 


– Meg kellett fejtenünk azt, hogy miért vágyunk arra, hogy kinyissunk egy olyan szelencét, amiből kiszabadul egy olyan szellem, amit eddig kordában tartottunk. Mindenki kialakít bizonyos normákat és állít fel bizonyos korlátokat a saját életében. Számomra arról szól a Jekyll és Hyde, hogy milyen átlépni ezeket a határokat – fűzte hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában