Parno Graszt

2022.04.06. 10:15

Koncerttel ünnepelnek

A Parno Graszt megalakulásának 30. évfordulóján mulathatnak a rajongók.

KM

A Parno Graszt már harminc éve zenél

Forrás: MW-Archív

A hazai autentikus roma zene legnépszerűbb képviselője, a Parno Graszt együttes tagjai sztárvendégekkel színesített nagykoncertre készülnek. 
 

Sűrű nyaruk lesz 


A paszabi együttes az idén ünnepli harmincadik születésnapját. A formáció a közösségi oldalán már korábban ígéretet tett a közönségnek arra, hogy a három évtizedes jubileumot számos meglepetéssel teszi emlékezetessé. 


A Parno Graszt már el is kezdte bejelenteni a nyári fesztiválos fellépéseit – például a Fishing on Orfű és a Campus színpadán is ott lesznek majd –, ezek mellett pedig a születésnapi koncert időpontját is rögzítették: július 21-én a Budapest Parkban mulatnak majd a rajongókkal. A táncházzal egybekötött koncertre sztárfellépőket is meghívtak. 


Nem volt kérdés 


A Bohemian Betyars zenekarral és Szirota Jenniferrel rendszeresen zenélnek közösen, így nem is volt kérdés, hogy ők is vendégei lesznek a szülinapi bulinak. Mellettük a Punnany Massif, Járai Márk, Mező Misi, Pál István és Tóth Gabi is színpadra áll majd a Parno Graszttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában