Nyíregyháza

2022.04.28. 16:28

Már nagyon szeretne találkozni az olvasóival

Szülővárosában mutatja be új, ötödik regényét a fiatal nyíregyházi író, Bessenyei Gábor.

KM

Gábor rendszeresen olvassa a lapunkban róla megjelent cikkeket, s örömmel osztja meg azokat a követőivel is | Fotó: az író archívuma

Először mutatnak be Vörös pöttyös könyvet a megyeszékhelyen, s nem is akárki: Bessenyei Gábor, aki maga is Nyíregyházán született és nevelkedett. 

A fiatal író ötödik, Tested és lelkem című regényének megjelenése a koronavírus-járvány miatt egy évet csúszott; erről, s a pandémia miatt elmaradt közönségtalálkozók, előadások hiányáról korábban már többször mesélt közösségi oldalán megosztott videóiban. Nemrégiben pedig azt is megosztotta a követőivel, rajongóival, mennyire bánja, hogy a számára legfontosabb kötetét nem mutathatta be a nagyközönség előtt – eddig. A szerző soraiból érezhető, hogy nagy izgalommal készül a hazai premierre, aminek a megyei könyvtár kamaraterme ad otthont május 10-én, kedden délután fél öttől. 

Kérdezni is lehet 

Bessenyei Gábor az esemény beharangozójában röviden felvázolta, mi vár mindazokra, akik ellátogatnak a könyvbemutatóra. A közönség megismerheti a regény megírásának hátterét, megtudhatja, hogy az írónak mi a véleménye a romantikus történetekről, az ismerkedésről. 

Bepillantást nyerhetnek abba is, mit gondolnak a fiúk a lányokról, a megszégyenítésről, az iskolai erőszakról. Emellett azt is megosztja a hallgatósággal, milyen íróként a TikTok-on történeteket mesélni, szívesen válaszol minden hozzá intézett kérdésre, és természetesen örömmel dedikálja új és régi regényeit. 

Előzménytörténetek 

Azok, akiket érdekel a Tested és lelkem, Bessenyei Gábor közösségi oldalain és honlapján egyaránt találnak előzménytörténeteket, melyek felvázolják a sztorit és segítenek a ráhangolódásban.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában