Kisvárda

2022.04.27. 13:33

XXVII. Tavaszi Tárlat: várják az alkotókat

A felső-szabolcsi képzőművészek mellett a régiónkhoz tartozó, határon túli alkotók is bemutatkozhatnak.

KM

A Rétközi Múzeum és Baráti Köre – az Első Kisvárdai Képzőművészeti Műhellyel és a Kisvárdai Várszínház és Művelődési Központtal közösen – az idén immár huszonhetedik alkalommal rendezi meg a Tavaszi Tárlatát. 
 

Nincsenek megkötések 


A kiállítás bemutatkozási lehetőséget biztosít a felső-szabolcsi képzőművészek mellett a régiónkhoz tartozó, de határainkon kívül maradt kárpátaljai, felvidéki, erdélyi alkotóknak is – tudatták lapunkkal a szervezők. Műfaji, technikai, tematikai megkötés nincs, egyedi alkotásból kettő, sorozatból három adható be. A munkákat csak kiállításra kész állapotban fogadják el, tehát a grafikákat paszpartuval, üvegezve, a festményeket keretezve, akasztófüllel, kiegyensúlyozva. 
Az alkotásokat május 2–6. között, Lábiscsák János művelődésszervező (70/240-3887) veszi át a Kisvárdai Várszínház és Művelődési Központban, a szállításról a művészeknek kell gondoskodniuk. A Tavaszi Tárlat megnyitója május 19-én, csütörtök 16 órakor lesz a művelődési központban. A munkákat a kiállítás lebontása után tíz napig raktározzák el. További részletekkel a művelődési ház munkatársai szolgálnak.

Címkék#Kisváda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában