Ajak

2022.05.19. 09:33

Kihívásként éli meg új szerepét Gubik Petra (videó)

Gubik Petra már izgatottan várja, hogyan fogadja majd a közönség a nagyszabású produkcióban.

KM

– Alfonsine-t alakítom A Baradlay-legendában, aki egy minden hájjal megkent nőszemély, nem egy pozitív hős. Úgy gondolom, hogy bőven lesz vele munkám, de nagyon örülök annak, hogy megtalált egy ilyen kaliberű szerep – mondta el Gubik Petra, az ajaki színész-énekesnő A kőszívű ember fiaiból készülő musical közösségi oldalán közzétett videóban. 

Nemsokára premier 

– Ahogy olvastam a regényt, majd a szövegkönyvet, minden porcikám tiltakozott a figura ellen, és ez azért jó, mert egy teljesen más személyiséget kell majd a színpadra vinnem, mint amilyen én vagyok. Ettől szép a színház, ettől csodálatos egy karakter megformálása – fűzte hozzá. A színésznő arról is mesélt, hogy a dalok, amelyeket a nagyszabású produkcióban énekel majd, kifejezik a karakter zaklatottságát és vehemenciáját. 


Gubik Petra hozzátette: már izgatottan várja, hogy a közönség mit fog szólni hozzá, amikor meglátja, hogyan formálja meg Plan­kenhorst Alfonsine-t. Jókai Mór regényét Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente adaptálta. A Baradlay-fivérek történetét elmesélő musical premierje a tervek szerint a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz június 17-én és 18-án. 
 

Borítókép: Gubik Petra alakítja Plankenhorst Alfonsine-t | Fotó: MusicalNeked Produkció

Címkék#Gubik Petra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában