Ököritófülpös

2022.08.04. 20:00

Bikicsunáj: ahol feltűnik, ott a buli sem marad el

A helyieknek fontos, hogy megmutathassák tehetségüket, legyen szó sportról, zenéről.

Szarka László, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Bikicsunáj a Sztárban sztár leszek! című műsor tért vissza a képernyőre egy évtized után

Forrás: TV2

Nemrégiben Ököritófülpös adott otthont a megyei értéktalálkozónak. A rendezvényen felléptek a helyi néptáncosok, a település művészeti csoportjai, a Kokas Banda, Danics Dóra és zenész barátai. Rendkívül népszerű volt a főzőverseny, a csapatok szívesen nyilatkoztak a Kölcsey televízió stábjának. A Vig-Kend című műsor foglalkozott részletesebben a találkozóval, s az interjúalanyok között feltűnt valaki, akinek művésznevét hallva sokak arcára széles mosoly ül ki.

Igény van rá

Szarka Lászlót 2010-ben ismerte meg az ország, a Megasztár ötödik szériájának első adásában tűnt fel az akkor 40 éves, ököritófülpösi biztonsági őr, aki az Alphaville zenekar Big in Japan című dalát adta elő – megkérdőjelezhető angol tudással. Na, már rémlik? Bizony, ő Bikicsunáj, aki jött, énekelt és megnyerte a népszerűségi versenyt, hiszen produkcióját a mémgyártás hajnalán kevesebb mint egy hét alatt százezer netező hallgatta meg. 

Demeter Ferenc, az egyik helyi főzőcsapat szószólója szerint a buli akkor kezdődik el igazán, ha a pacsirtájuk megjelenik. 

– Igényeljük a Bikicsunájt, Ököritófülpösön ő egy jelenség. Ha a rendezvény színvonalát emeli, akkor ott a helye, főleg falun belül – jelentette ki a férfi, s hozzátette: fontos, hogy minél több ököritófülpösi mutassa meg, mit tud, legyen szó fociról, zenéről, bármiről.

Először lépett fel otthon

A közönségnek nem kell sokat várnia, a helyiek külön kérésére még kora délután színpadra állt Szarka László, s elhangzott az a bizonyos dal is. Érdekes, hogy az elmúlt tizenkét évben számos koncertet adott és produkcióit milliók nézték meg az interneten, szülőfalujában először lépett fel hivatalosan.

– Nem tudom, hogy miért alakult ez így, de végre lehetőséget kaptam, hogy megmutassam, hogyan énekelek – nyilatkozta szerényen az előadó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában