Programajánló

2022.11.24. 07:24

A csütörtöki színházműsor Nyíregyházán

Móricz Zsigmond Színház

9.30, 11 óra: Kukucs!, Művész Stúdió, készült Pregitzer Fruzsina és Olajos Gábor forgatókönyve alapján magyar alkotók műveinek felhasználásával, rendezte: Pregitzer Fruzsina

19 óra: Ma este megbukunk, nagyszínpad

Az eredetileg Londonban bemutatott bohózat Angliában és Amerikában is elnyerte az év legjobb vígjátékáért járó díjakat. Nem csoda, hiszen a mértani pontossággal szerkesztett virtuóz bohóctréfák, a kaszkadőrmutatványoknak beillő bravúros akciók garantáltan feledhetetlen estével, önfeledt, rendkívül intenzív szórakozással teszik boldogabb emberekké a kikapcsolódásra vágyókat.

19.30: Utas és holdvilág, Krúdy-kamara

Az előadás egy olaszországi nászút viszontagságos és kalandos története. Mihály és Erzsi, az újdonsült férj és feleség egy véletlen folytán elválnak egymástól, és külön-külön folytatva útjukat nemcsak az izgalmas és gyönyörű itáliai és francia tájakon barangolnak, hanem saját lelkük titokzatos, ismeretlen vidékein is. Találkozva régi barátokkal, szerelmekkel és idegenekkel, egyre több titokra derül fény. Párhuzamosan látjuk a jelen és a múlt eseményeit, a ’80-as évek underground dalaival fűszerezve. 

Címkék#mzssz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában