Csináljuk a fesztivált!

2022.12.04. 15:53

A Jaj, cica lett az első

Operettsláger nyert a Csináljuk a fesztivált! első elődöntőjében.

Rókusfalvy Lili és Fodor Imre

Forrás: MTVA, Balogh Zoltán

Újra a képernyőn a Duna showműsora: tíz héten át szórakoztatja a nézőket a Csináljuk a fesztivált! A műsor házigazdái az előző évadhoz hasonlóan Rókusfalvy Lili és Fodor Imre, a zsűri azonban átalakulva értékeli a slágereket. A hazai zenei élet ikonikus személyisége, Frenreisz Károly érkezett a Korda házaspár, Feke Pál, Balázs Andi és Nagy Bogi alkotta ítészi körbe. Újdonság, hogy évtizedek helyett ebben az évadban zenei korszakok adják az elődöntők tematikáját, amelyekből ezúttal hat dal juthat tovább a középdöntőbe.

Szombaton a 20. század első öt évtizedének örökzöld slágereit vitték színpadra a show sztárelőadói. Az első adásban versenyző tíz sláger közül hatodikként jutott tovább az Egy csók és más semmi című operett-sláger, Füredi Niki és Szentmártoni Normann előadásában, majd ötödikként került be a középdöntőbe a Minden asszony életében című dal, Sasvári Sándor produkciójaként. A negyedik helyen a Rejtély című sláger végzett, így Szulák Andrea is folytathatja a versenyt. A bankban nincsen betétem Vida Péterrel a dobogó harmadik fokán kapott helyet, másodikként pedig a Stux, maga vérbeli párizsi lett jutott tovább Csorba Lócival, a Lóci játszik frontemberével. Az első adás egyértelmű győztese a Jaj, cica című operettsláger lett, amit Homonnay Zsolt Jászai Mari-díjas énekes-színész vitt sikerre Likovics Alexandra táncművésszel a Csináljuk a fesztivált! színpadán.

KM

Címkék#operett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában