Zene

2023.01.29. 12:53

A nyíregyházi monszun után osztályfőnöki órákra jár

A saját példáján keresztül segít Tóth Gabi az iskolásoknak.

KM

Fotó: MTVA, Csöndör Kinga

Az ítéletidőben is kitartottak a rajongók azon a bizonyos szeptemberi napon: a szakadó esőben sem mentek haza a volt megasztáros kedvelői, és ennek Tóth Gabi nagyon örült a nyíregyházi koncert után.

„Kedves nyíregyházi, környékbeli emberek, kárpátaljai kedves magyar barátaink! Nagyon szépen köszönjük, hogy a szakadó esőben, a monszunban végig itt voltatok velünk, végig álltátok a koncertet.... annyira fújt a szél, hihetetlenül hideg volt. Nagyon hálásak vagyunk nektek” - írta Instagram-történetében az énekesnő.

Mostanság általános iskolásoknak tart rendhagyó osztályfőnöki órákat Tóth Gabi: szeretetről, hitről és emberi kapcsolatokról beszélget a gyerekekkel. Hogy miért tartja fontosnak ezt a társadalmi munkát az énekesnő, arról a Duna Televízió Család-barát műsorának vendégeként mesélt.

„Kamaszlányként kerültem be a showbizniszbe, az elmúlt 18 évben megismertem a nyilvánosság jó és rossz oldalát egyaránt. Mindezekről őszintén beszélgetünk azokkal a gyerekekkel, fiatalokkal, akik meghívnak bennünket az iskolájukba”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában