Színház

2023.02.20. 14:33

Kapj el, ha tudsz Nyíregyházán (fotók)

Újabb hazai ősbemutatóra készül a nyíregyházi színház.

Fotó: PUSZTASA

 Amerikai Egyesült Államok, 1960-as évek: Frank William Abagnale Jr. átlagos tinédzsernek mondható életet él mindaddig, míg egy nap el sajátos karrierbe kezd: zseniális szélhámos lesz. Csekket hamisít, másodpilótának, orvosnak és ügyvédnek adja ki magát, még mindig a nagykorúságon innen… 

Pályafutása az egyik legjobb FBI-ügynök, Carl Hanratty érdeklődését is felkelti. Frank a fiú nyomába ered, s idővel a megszállottja lesz. Üldöző és üldözött nem mindennapi kapcsolatba kerül egymással, s az izgalmas párbaj mélyén egyre több szál köti őket össze. Minden idők egyik legnagyobb csalójának történetéből Steven Spielberg rendezett filmet Leonardo DiCaprio és Tom Hanks főszereplésével – ez lett az alapja a 2011-es Broadway-musicalnek.

Először Magyarországon

A zenés játék Magyarországon először a Móricz Zsigmond Színházban kerül színre – a főszerepekben Jenővári Miklóst és Illyés Ákost láthatjuk. Az előadást Horváth Illés, a teátrum művészeti vezetője rendezi, aki a nagy sikerű Idétlen időkig után másodszor állít színpadra ősbemutatóként egy Broadway musicalt. Az olvasópróbát hétfőn tartották, a bemutató április 1-jén lesz.  

Címkék#mzssz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában