Nyírbogát

2023.03.04. 15:15

Fergeteges farsangi buli a nyírbogáti Mesekert Óvodában

A Mesekert Óvodában évek óta nagy hagyománya van a farsangnak.

A gyerekek minden évben nagyon várják ezt az időszakot, a mókázásnak, a vidámságnak, a táncos mulatozásnak is helyet adó népszokást, hisz maradandó élményt nyújt számukra. A gyerekek ilyenkor izgatottan szeretnek más ruhájába, „bőrébe” bújni, ami alól az óvodapedagógusok sem voltak kivételek. Nagy sikert aratott a vállalkozó szellemű apa-leánya, anya-fia, szülő-gyermek közös tánca. Nemcsak a gyerekek, hanem a szülők is nagy izgalommal és lelkesedéssel vettek részt a felkészülésben. Örömmel próbáltak együtt gyerekeikkel és a táncos szülők tábora próbáról próbára nőtt. Kellemes, megható élménnyel, a fellépés izgalmával gazdagodtak, szülők, gyerekek, közönség egyaránt. A hangulatot az egyéni jelmezes bemutatkozás után a dolgozói közösség (óvónők-dajkák) farsangi tánca, interaktív énekes előadás és tombola sorsolás fokozta.

A mulatság dr. Simonné dr. Rizsák Ildikó polgármester asszony köszönő és elismerő szavai zárták. Nagy összefogás és lelkesedés jellemezte a farsangi előkészületeket és az ezzel járó munkát. Csak gratulálni lehet, hogy a Mesekert Óvoda dolgozói és a szülők összetartó közössége erőt és energiát nem kímélve egy ilyen csodálatos, példaértékű, szívet melengető, jó hangulatú estét varázsoltak elénk. Köszönjük áldozatos munkájukat! – zárta sorait Gulyás Jánosné művelődés-szervező.

 
 

KM

 

Címkék#Nyírbogát

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában