Nyíregyháza

2023.03.27. 11:42

Operett, kiállítás és stand up a kínálatban

Hétfőn újra megnyitotta kapuit a Váci Mihály Kulturális Központ, ahol áprilisban számos érdekes program közül válogathatnak az érdeklődők.

Kalocsai Zsuzsát is láthatjuk

Forrás: MW-archív

A hónap első napján 10–14 óra között régi és új lemezek cserélhetnek gazdát, másnap a Mandala Dalszínház megmutatja, hogyan veri vissza Lúdas Matyi Döbrögi gonoszságát – a mesejáték vasárnap 10.30-kor kezdődik. Az év legextravagánsabb kiállítása április 4-én nyílik: Hullan Bea festőművész különleges alkotásait a hónap végéig nézhetjük meg. Az Alvégesi Művelődési Házban április 15-étől közel egy hónapon át Hegedűsné Erzsó amatőr festő alkotásait láthatjuk.

Kiváló művészek lépnek fel

A kínálatból nem hiányozhat a zenés program sem: 15-én, szombaton 19 órától a Lili bárónő című operett csendül fel a kulturális központban a Pesti Művész Színház művészeinek előadásában. A történet főszereplője Illésházy gróf, aki eladja ősi birtokát a bárói címét pénzért szerzett Malomszeginek, aki lányával, Lilivel, illetve annak vőlegényjelöltjével költözik a házba. Éppen távozóban van, amikor találkoznak: Malomszegi inasnak hiszi, s felfogadja komornyiknak. Hallhatjuk Az egy kis cigaretta, a Tündérkirálynő légy a párom, vagy a Gyere csókolj meg tubicám című slágereket, és olyan neves előadókat láthatunk, mint Fogarassy Bernadett vagy Kalocsai Zsuzsa.

A stand up kedvelői sem fognak unatkozni, április 19-én ugyanis Orosz Gyuri és Rekop György lép fel az Alvégesi Művelődési Házban. És egy kis léleksimogatót is tartogat az április: 29-én a Kölyökvárban Aranyiné Molnár Zsuzsanna interaktív beszélgetése a szeretet nyelvét helyezi a középpontba.  

Km
 


 

Címkék#kultúra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában