Szparika

2019.05.11. 09:47

Acélosabb támadásvezetésekkel

Soroksárról is igen pontosan szeretne hazatérni a Spartacus.

Utolsó idegenbeli meccsére készül a Szpari. A második vonalbeli focicsapat vasárnap a Soroksár vendége lesz. A házigazda „kisfradi” egy hellyel és egy ponttal áll a Szpari előtt. A kupában vitézkedő 23. kerületiek a legutóbbi bajnokin Békéscsabán nyertek 5–3-ra, így jó formában van a Lipcsei Péter dirigálta együttes.

Ne szakadjon meg a sorozat

Persze a formát illetően a Szpari sem panaszkodhat, hiszen a piros-kékek zsinórban tízszer nem kaptak ki, hétszer pedig nyertek is. Joggal várhatják bizakodva a soroksári túrát.

– Természetesen a legfontosabb az lenne, hogy ne szakadjon meg a szép sorozatunk – indította a beszélgetést Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Szervezett játékot szeretnék, védekezésben koncentrálva megoldani a feladatokat, az előrejátékban pedig hatékony és eredményes, acélosabb támadásvezetéseket.

Nem lesz könnyű meccs, mert a soroksáriaknál vannak ügyes ferencvárosi fiatalok és érett, rutinos játékosok is. Persze a mi oldalunkon is vannak erények és eredmények. A képességeink megvannak arra, hogy újra sikeresek legyünk – így Zoran Szpisljak.

Ami a játékosokat illeti, Gyurján Bence és Starosta Dávid után Kovács Norbert is kidőlt a sorból, a többik viszont játékra készek. Az együttes tagjainak szombaton még itthon lesz edzés, vasárnap délelőtt indul a busz Soroksárra.

Fontos tudnivaló: azoknak a szurkolóknak, akik a Szamosi Mihály Sporttelepen szeretnének drukkolni a Szparinak, a jegyvásárláskor személyi igazolványt vagy más fényképes igazolványt kell felmutatniuk.

ML


Labdarúgás: NB II.

37. forduló, vasárnap

Soroksár–Nyíregyháza Spartacus. Soroksár, 17., v.: Zierkelbach (Kiss, Kis). Spartacus: Jova – Nagy J., Fodor, Pejovics, Forró – Motkó (Ötvös, 78.), Gulyás, Farkas, Kártik – Rezes, Hornyák.

További mérkőzések

Budafok–Balmazújváros, Vác–Tiszakécske, Dorog–Kaposvár, Gyirmót–Békéscsaba, Kazincbarcika–Győr, Mosonmagyaróvár–Csákvár, Budaörs–Siófok, Cegléd–Vasas (mind 17), ZTE FC–Monor (18)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában