kézilabda

2019.05.10. 20:36

Egy félidő előnyt adtak a bajnokjelölt gárdának

A második félidőben egyenrangú ellenfelek voltak.

Pénteken Orosházán lépett pályára a Nyíregyházi SN NB I./B-s csapata. A vendégek zárt hatosfalas védekezéssel kezdték a mérkőzést, ez azonban nem nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, elmaradtak a megállító szabálytalanságok, átjáróház volt a nyíregyháziak védelme.

Támadásban rengeteg labdát elszórtak Gubóék és ebből rengeteg könnyű találatot szereztek a hazaiak. A félidő utolsó harmadára védekezést váltott Kaplonyi Zoltán csapata, amellyel sikerült megállítaniuk az orosházi rohamokat.

A fordulás után egyenrangú ellenfelei voltak a bajnokesélyes csapatnak, az utolsó tíz percre egygólosra faragták hátrányukat. A hajrára azonban elfáradt a csapat és a békési gárda visszaállította a félidei különbséget.

Orosháza-Nyíregyházi SN 36-31 (18-13)

Orosháza, 150 néző, v.: Réti, Szedmák.

Nyíregyházi SN: Oláh- Nagy, Kurbely 2, Boda 2, Gubó 5, Szűcs 8, Lestál 2. Csere: Gadnai (kapus), Vasas, Erdős 4/1, Varga 7/1, Fórizs, Tamás 1, Illés. Edző: Kaplonyi Zoltán.

Kiállítások: 4, illetve 4 perc. Hétméteresek: 4/2, illetve 3/2.

 

BB

Borítókép: Dodó Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában