Mennyei megyei I.

2019.05.22. 10:47

Kapuban kötött ki az ibrányi játékos-edző

Sérülés miatt a gólvonalon is bizonyított az Ibrány trénere.

Múlt szombaton a Tiszántúli Takarék megyei I. osztályú bajnokságban a dobogóra törő Ibrány 1–1-es döntetlenre végzett Kisvárdán. Ezek a száraz tények. A mérkőzés pikantériája az volt, hogy a vendégek kapuját a huszonhetedik perctől kezdve a csapat játékos-edzője, Kiss Tamás védte.

– Egy kapussal érkeztünk Kisvárdára, a posztra csak a sérüléséből nemrég felépült Félegyházi Viktort neveztem a mérkőzésre, mert a másik kapusunkat, Tóth Norbertet két hete műtötték, az ifikapusunk, Papp Dani pedig osztálykiránduláson volt – elevenítette fel a történteket Kiss Tamás.

Ziccert is hárított

– Viktor a huszonhetedik percben egy rossz mozdulat miatt megsérült, ezért, mint ahogy a grundokon szokás ilyenkor, egy mezőnyjátékosnak kellett beállnia a kapuba.

– Nem sok választási lehetőségünk volt, nekem kellett elvállalni a feladatot. Nem idegen számomra ez a poszt, hiszen játékos-pályafutásomat kapusként kezdtem, és mostanában edzéseken is beálltam párszor. De álltam én már kapuban megyei I. osztályú mérkőzésen is. Nyolc vagy kilenc éve Újfehértón egy Sényő elleni meccsen megsérült Imrő László, így Fogarasi Zoltán, a fehértóiak trénere engem küldött be a második félidőre.

– Természetesen izgultam, de láttam, hogy a csapatot is megfogta a dolog. Nyilván nem mindegy, hogy egy vérbeli kapus van mögöttük, de aztán megnyugodtak, volt két-három védenivalóm, és ziccert is hárítottam – fogalmazott az ibrányiak játékos-edzője.

– A hétvégi, Mátészalka elleni mérkőzésre „felhozzuk” a megyei III. osztályú csapatunkból Vattai Palit, neki és az ifikapusunknak kell majd helyt­állni.

BB

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában