Megye I.

2019.05.19. 19:29

„Lefutballoztuk az erő hiányában az időt szenzációsan húzó ellenfelet”

Két mérkőzést játszottak vasárnap a Tiszántúli Takarék megyei I. osztály bajnokságban.

Mándok-Nagyecsed 0-0

Mándok, 150 néző, v.: Sándor (Papp F., Goneth)

Mándok: Csáki-Kohutka, Ari, Hidi, Dallos (Győri), Baglyos, Dávid, Szabó (Sipos), Budai, Pallagi, Vezhdel. Edző: Kiss Gábor.

Nagyecsed: Makó-Somlyai,Sarkadi, Zámbó, Marinas, Ascsillán, Homman (Bulyáki A.), Bulyáki K., Kóka, Dobos, Nyíregyházi. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Ifi: 11-1.

A jó iramú mérkőzésen a vendégek álltak közelebb a győzelemhez.

Kiss Gábor:- Tartom magam ahhoz amit a játékosoknak mondtam a mérkőzés előtt, jelenleg mi csak szeretnénk győzni, nem pedig akarunk.

Ádámszki Róbert:- Nem gólarányt kellett volna javítani, de a nagyon sok száz százalékos ziccerből értékesítenünk kellett volna egyet. Néha én sem hittem a szememnek, hogy miket hagyunk ki, ettől függetlenül mind a két csapatot dicséret illeti, mert a meleg ellenére egy jó iramú mérkőzést játszott.

Nagyhalász-Tiszakanyár 3-1 (3-0)

Nagyhalász, 150 néző, v.: Király (Kovács I. Z., Kaibás)

Nagyhalász: Dukát-Balogh, Varga (Ladányi), Barzó, Gégény (Csáki), Bartha, Hajzer, Hudák, Nagy (Böszörményi), Tóth, Mátrai (Kató). Játékos-edző: Ludánszki István.

Tiszakanyár: Kanyári-Molnár, Tóth, Bodnár, Varga, Csáki R. (Vicickó), Matisz, Nagy (Timkó), Soós (Dobra), Jánvári, Rézinger. Játékos-edző: Csáki Róbert.

Gól: Nagy, Mátrai, Gégény, illetve Timkó. Ifi: 2-0.

A hazaiak az első félidőben eldöntötték.

Ludánszki István:- Ugyanazt tudom mondani, mint két hete. Az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést, fordulás után ráültünk az eredményre, ami miatt ellenfelünk vérszemet kapott. Gratulálok a csapatnak, de csak az első félidei teljesítményükért.

Csáki Róbert:- Az első félidőben óriási egyéni hibák miatt óriási hátrányba kerültünk. Fordulás után lefutbaloztuk az erő hiányában az időt szenzációsan húzó ellenfelet. Helyzeteket dolgoztunk ki, kapufát rúgtunk, de sajnos csak szépítenünk sikerült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában