mennyei

2019.05.12. 20:43

Megyei II. osztály Nyírerdő csoport – „Sikerült megérdemelt vereséget szenvednünk, mert a győzelemért nem tettünk semmit. ”

A megyei II. osztály Nyírerdő-csoportjában mind a nyolc mérkőzést vasárnap játszották.

Záhony-Tiszaszentmárton-Nyírmada 4-0 (1-0)

Záhony, 300 néző, v.: Balogh.

Záhony-Tiszaszentmárton: Mészáros-Vantyuch (Györke), Zán P., Iván, Lupcsa, Sárkány (Tóth), Setét, Gombkötő, Angyal, Orgován (Huzdik), Pálosi (Halász). Játékos-edző: Sárkány Gábor.

Nyírmada: Pál-Selyem, Szikszai, Ponczók, Balogh Attila, Tóth, Farkas, Szőke (Kézi), Jóni, Kiss, Balogh Alex. (Jónás J.). Edző: Jónás János.

Gól: Setét 2, Iván, Jóni (öngól). Ifi: 8-1.

Sárkány Gábor: – Gratulálok a srácoknak. Helyenként jó játékkal sikerült hoznunk a kötelezőt, azonban jövő hétre el kell felejtenünk a sok öncélú játékot és csapatszinten kell fejlődnünk. Köszönjük a lelkes hazai buzdítást. Gratulálok az ifiknek és további sok sikert kívánok a lelkes és harcias nyírmadai csapatnak.

Jónás János: – A vasárnapi záhonyi feladathoz nem sikerült felnőnünk és itt mindenki úgy táncolt, ahogy Sárkány Gabi fütyült.

Szabolcsveresmart-Ramocsaháza 5-4 (1-2)

Szabolcsveresmart, 350 néző, v.: Vitkai.

Szabolcsveresmart: Hosszú-Dócs Gergő (Nagy F.), Sajtos (Meggyesi), Szoboszlai (Kalmár), Nagy R., Nagy Á., Szabó, Rostás, Horváth (Szidor), Dócs Gábor, György. Edző: Tara Sándor.

Ramocsaháza: Dankó-Makula, Nistor R. (Zsíros P.), Zsíros L., Stummer, Bacskai, Farkas, Sipos (Ladányi), Hajdú, Lakatos, Nistor E. Edző: Bacskai Attila.

Gól: Sajtos 3, Nagy Á., Szoboszlai, illetve Lakatos, Hajdú, Bacskai, Farkas. Ifi: 5-3.

Tara Sándor: -Gratulálok a csapatnak, hogy sportbál után tudtak focizni! Készülünk tovább.

Bacskai Attila: – Nekünk sajnos ismét csak a gratuláció maradt, mert a hazaiak jobban akarták a győzelmet. További sok sikert kívánok nekik.

Vaja-Dombrád 3-0 (0-0)

Vaja, 150 néző, v.: Lucsik.

Vaja: Papp-Vojtovics, Kerekes, Vakarcs, Borsi, Sándor (Gazdag), Zakor J., Konrád A. (Kiss A.), Jónás, Konrád G. (Jene), Zakor G. Edző: Gazdag Attila.

Dombrád: Szabolcsi-Molnár T., Molnár P. (Verner), Köblös (Kósa), Pap, Borbély, Fabu (Birke), Balla, Horváth, Hornyák, Tamás. Edző: Tóth János.

Gól: Konrád A., Zakor G., Vakarcs. Ifi: 2-2.

Gazdag Attila:- Sikerült meglepnünk a Dombrádod, annak ellen, hogy az egyik kapusunk a mezőnyben játszott. Míg az egyik kapott gól nélkül, a másik rúgott góllal hozta le a mérkőzést. Konrád Gergőnek mielőbbi gyógyulást kívánunk.

Tóth János:- Ez egy olyan nap volt, amelyen legjobb helyzeteinket sem tudtuk gólra váltani. A mérkőzés végét nézve az eredmény hízelgő számunkra. Gratulálok az ellenfélnek és jobbulást kívánunk a sérült vajai játékosnak.

Demecser-Őr 2-2 (2-2)

Demecser, 70 néző, v.: Rendek.

Demecser: Kiss R.-Csire (Kocsis), Kantár, Dankó, Erőss, Zsoldos, Herceg (Kiser), Illés (Gombkötő), Jónás, Kiss M., Csillik. Edző: Frindik Attila.

Őr: Oláh-Szabó L. (Szuromi), Varga, Kézi (Szabó A.), Tisza, Erdei, Szabó V., Deme, Tóth, Kósa (Repelik), Kendl. Edző: Kálmándi Bertalan.

Gól: Kantár, Dankó, illetve Kézi, Erdei. Kiállítva: Kiss M. Ifi: 2-8.

Frindik Attlia: – A vendégcsapatnak ajándékoztunk két gólt, ők elhitték, hogy a bab is hús. Mi megmutattuk, hogy az őri gyorst meg lehet állítani, habár csak félig sikerült. Rengeteg helyzetet hagytunk ki, bár emberhátrányban is a lábunkba volt a három pont, de sajnos benne is maradt.

Kálmándi Bertalan: – El tudtuk volna dönteni a meccset, de helyzetek sokaságát hagytuk ki. Izgulhattunk a végén az egy pontért. Annyi a pozitívum, hogy megőriztük veretlenségünket. Köszönjük szurkolóink biztatását és a Sápi család részvétet kíván a csapat.

Nyírkarász-Berencs FC 6-1 (1-0)

Nyírkarász, 100 néző, v.: Lippai.

Nyírkarász: Molnár-Horváth, Ujj K. (Jávor), Liptai D., Bombera, Bandor (Ujj Gy.), Lovas, Rákóczi (Király), Liptai A. (Tóth), Varga (Juhász), Csuka. Edző: Tóth Tibor.

Berencs FC: Kromplák-Mester (Gyüre), Demjén, Baráth, Borzák (Jaczina), Szabó, Nagy (Kovács), Kállai, Sütő, Fekete, Gábor. Edző: Lippai Tibor.

Gól: Lovas, Bandor 2-2, Bombera, Ujj K., illetve Sütő. Ifi: 6-1.

Tóth Tibor: – Először is kívánom a sportszerű ellenfelünknek, hogy érjék el céljukat és maradjanak bent. Gratulálok csapatomnak a második félidei teljesítményéhez. Ezzel már több pontot szereztünk, mint az elmúlt idényben és századosok lettünk.

Lippai Tibor: – Az első félidőben jól tartottuk magunkat., a másodikban viszont érvényesült a papírforma. A jövő héten több kell ennél, ha győzni akarunk.

Fényeslitke-Ladányi TC 1-1 (0-0)

Fényeslitke, 100 néző, v.: Éva.

Fényeslitke: Márta-Nagy M., Gyüre, Stefán, Iván, Takács, Dankó, Miskolczi Á., Nagy Z., Toma, Arnóczki. Edző: Nagy Zoltán.

Ladányi TC: Pécsi-Pólyán, Árva, Jónás, Galambos (Szilágyi), Demeter A., Kovács, Kun, Demeter L., Cser, Berecz. Edző: Sütő János.

Gól: Miskolczi Á. (11-esből), illetve Berecz. Kiállítva: Takács R. Ifi: 6-3.

Nagy Zoltán: – Ebből a meccsből sikerült kihoznunk a maximumot. Ehhez egy jó kapusteljesítmény kellett és egy jogosan megítélt büntető. További sok sikert a vendégeknek.

Sütő János: – Az első félidőben nagyon sok helyzetet alakítottunk ki, de ebből nem tudtunk gólra váltai egyet sem. A második félidőben sikerült egy helyzetet kihasználnunk, de a hazaiak nagyon gyorsan egyenlítettek. Ezután minden erőnket mozgósítottunk, de már nem tudtuk bevenni ellenfelünk kapuját. A hazai csapatnak egész meccsen nem volt kaput eltaláló lövédsük, mégis szereztek egy pontot.

Kék-Ajak 1-2 (1-0)

Újdombrád, 120 néző, v.: Kocsis.

Kék: Szűcs-Poór, Szurcsik, Csombók, Bodó, Lakatos, Sinka (Ignácz), Koós, Horváth (Doue), Dócs, Szabó. Edző: Fabók István.

Ajak: Leskovits-Sütő, Iski, Balogh (Rácz), Magyar, Kovács, Bíró (Torma), Folytán, Czvik, Szőlősi (Jónás), Markos. Edző: Barati István.

Gól: Horváth, illetve Bíró 2 (egyiket 11-esből). Ifi: 1-5.

Fabók István: – Sikerült megérdemelt vereséget szenvednünk, mert a győzelemért nem tettünk semmit. Ráadásul ami az egyik oldalon kimaradt, az a másik oldalon bement.

Barati István: – Közepes színvonalú mérkőzésen hátrányból sikerült nyernünk, amihez egy kis szerencse is kellett.

Pátroha-Gergelyiugornya 6-1 (3-0)

Pátroha, 100 néző, v: Knobloch.

Pátroha: Szabó-Kalu (Kovács D.), Mozga, Fedor (Jenei), Balogh I., Balogh G.,Balogh S. (Mikó)., Kovács Sz., Molnár A. (Minyin), Molnár V., Varga. Edző: Vitalij Minyin.

Gergelyiugornya: Szabó-Baráth, Zán, Tári, Czirják, Mándi, Lakatos (Ducsi), Mokri, Deskó, Balla, Bicskó. Edző: Czirják József.

Gól: Kovács Sz. 2, Kalu, Balogh S., Balogh I., Minyin, illetveBicskó Ifi: 7-1.

Vitalij Minyin: – Nagyobb ellenállásra számítottam az Ugornyától. Az eredmény önmagáért beszélt, még ilyen arányban is megérdemelten győztünk.

Czirják József: – Gratulálok a pátrohai csapatnak.

Borítókép: KM archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában