Futsal

2019.05.23. 09:34

Méltó módon búcsúzott az országos kerettől

Takács Attila huszonegy esztendeje járja az ország futsalpályáit.

Takács Attila az emléktárggyal

Fotó: LTL

Kevesen mondhatják el magukról, hogy huszonegy éve vezetnek futsalmérkőzéseket. Takács Attila bő két évtizede bíráskodik a 4+1-es rendszerű kispályás futballban. Az életkora miatt kénytelen volt meghúzni a határt, és az MLSZ JB méltó módon búcsúztatta el az országos kerettől. A szintén szabolcs- szatmár-beregi Szilágyi Norberttel (aki FIFA-kerettag) vezették Berettyóújfaluban a Mezei-Vill–DEAC élvonalbeli mérkőzést (7–2), az időmérő pedig Attila fia, Ákos volt, aki NB I.-es futsalkerettag. Többen is (Kiss Petra, Veres János, L. Tóth Lajos) elkísérték a megyéből, hogy emlékezetessé tegyék az utolsó országos küldését.

Takács Attila az emléktárggyal
Fotó: LTL

– Jóleső érzésekkel gondolok vissza erre a találkozóra, amivel lezárult egy szakasz a pályafutásomban. Ezzel a futsalnak nem fordítok hátat, a regionális bajnokságban a jövőben is szeretnék bíráskodni. Természetesen párhuzamosan a nagypálya mellett – árulta el Takács Attila, aki az országos asszisztensi keret tagja is volt hosszú éveken át. Az MLSZ JB nevében Nyekita Dezső és Drucskó János emléktárggyal köszönték meg a tevékenységét.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában