Megye II.

2019.05.18. 21:10

„Mintha a pályán se lettünk volna, legfeljebb akkor vehettek észre, amikor egymással vitáztak a játékosaink”

Íme, a labdarúgó megyei másodosztály legfrissebb eredményei.

Nyírerdő csoport

Kék-Ladányi Tc 2-1 (0-0)

Újdombrád, 70 néző, v.: Gergely.

Kék: Szűcs- Poór, (Doue), Sinka, Rácz, Bodó, (Tóbiás), Szurcsik, Koós, Csombók, Horváth, Dócs, Szabó. (Ignácz). Edző: Fabók István.

Ladányi Tc: Pécsi – Rakoncza, Árva, Király, Pólyán, Révész, Demeter, Kovács, Bálint, Demeter, Berecz. Edző: Sütő János. Gól: Horváth, Rács, illetve Kiállítva: Koós (80.perc), illetve Berecz (70.perc). Ifi: 5-1.

Fabók István: – Valahol azt olvastam, hogy a győzelem nem cél, hanem eredménye a munkának a hitnek és a kitartásnak. Ma ezt sikerült megvalósítani. Köszönöm a fiúknak.

Sütő János: – Sajnos csak kiegészítő emberrel tudtunk kiállni erre a mérkőzésre. Nagyon sajnálom, hogy a mezőladányi klub idáig süllyedt, nem biztos hogy ez csak az én hibám. De természetesen a felelősséget vállalom! Teljes szégyen, hogy egy ilyen csapattól kikapunk, és ehhez muszáj a játékvezetők segítsége is. Remélem a következőkben nem kell foglalkozni ilyesmikkel.

 

Berencs-Fényeslitke 4-0 (1-0)

Rétközberencs, 100 néző, v.: Takács.

Berencs: Borzák – Mester, Demjén, Sütő, Baráth, (Gyüre), Kovács G., Nagy, Kovács Cs., Szabó, Koi. (Jaczina). Edző: Lippai Tibor.

Fényeslitke: Márta – Rusznák, Iván, Kovács, Miskolczi G., Janda, Dankó, Miskolczi Á., Nagy, Toma, Balogh. Edző: Nagy Zoltán. Gól: Kiállítva: Ifi: 0-7.

Lippai Tibor: – Egy sportszerű mérkőzésen magabiztos győzelmet arattunk. További sok sikert az ellenfélnek.

Nagy Zoltán: – Mérkőzésről mindent elárul, hogy két kapusom nyújtotta a legjobb teljesítményt. Az egyik mezőnyben szerepelt. Úgy hiszem, hogy a mai meccset siralmas állapotokat látva belefáradtam abba, hogy hétről-hétre nyolc, tíz, jó esetben tizenegy játékos esik be az öltözőbe. Megtettem mindent annak érdekében, hogy a Fényeslitke megye kettőben szerepelhessen. Ez a kérdés úgy hiszem eldőlt. A hátralévő három mérkőzésre szeretnék oldalra állni. További sok sikert mindkét csapatnak.

Pannónia Zrt. csoport

Kemecse-Kálmánháza 11-0 (3-0)

Kemecse, 100 néző, v.: Szőnyi.

Kemecse: Péter – Bárány, Brondics, Szathmári, (Lukács), Kovács, (Balázsi), Szaffián, Petics, Bárdos, Hokk Á., (Márton), Sándor, Hokk B. Edző: Márton Péter.

Kálmánháza: Tóth – Takács, (Bessenyei), Tóth M., Hirka, Doboveczki, Nyiri, Kotricz, Franczel, Bene, Francel, Szilágyi. Edző: Kotricz Zoltán. Gól: Balázsi 3, Kovács, Hokk, Petics 2-2, Brondics, Márton. Ifi: félbeszakadt

Márton Péter: – Álmosító időben nehezen indult, készülünk a következőre. További sok sikert Kálmánházának.

Kotricz Zoltán: – Gratulálunk a Kemecsének. A megye hármas szintet sem ütöttük meg a mai nem folyamán. Azt gondolom, hogy a fejekben óriási problémák vannak.

Tiszalök-Apagy 1-7 (0-3)

Tiszalök, 80 néző, v.: Nagy.

Tiszalök: Balogh – Benyusz, (Fábián A.), Balogh A., Lakatos, Puncsák, Majoros, (Kiss), Kovács, Szanics, Fábián R., Fábián K., (Nagy), Szombati. Edző: Nagy Gábor.

Apagy: Polgári (Dajka) – Svelta, (Rubóczki), Halastyák, Márton, Árpási, Lakatos, Németh, Kozák, Korpás, Hegedüs, Marics, (Trencsényi). Edző: Németh Attila. Gól: Fábián A., illetve Dajka, Svelta, Halastyák, Márton, Lakatos, Németh, Kozák. Ifi: 2-4.

Nagy Gábor: – A mai napon közünk sem volt a a labdarúgáshoz. Mintha a pályán se lettünk volna, legfeljebb akkor vehettek észre, amikor egymással vitáztak a játékosaink. Ha még el szeretnénk érni valamit ebben a szezonban, akkor le kell vonni a tanulságokat és gyorsan túl kell lépnünk a mai mérkőzésen.

Németh Attila: – Nem vettük félvállról a mérkőzést, ez látszik az eredményen is. A mutatott játék nem volt az igazi, ennek ellenére gratulálok a fiúknak.

Kelet-Magyarország csoport

Vámosoroszi-Kölcse 3-1 (3-1)

Vámosoroszi, 100 néző, v.: Nagy.

Vámosoroszi: Bodnár – Bakó, (Somogyi T.), Szabó T., Somogyi R., (Kiss), Szabó Antal, (Szabó Attila), Riskó, Rigó, Baráth, Róka, Molnár, (Tisza), Márton. Edző: Mikes Ferenc.

Kölcse: Lutnanski – Sütő, Skunzyak, Varga F. (Varga M.), Sztáraszta, Sirokai, (Ritli), Máté Á., Gyurkó, Sukály, Máté G., Barkaszi. Edző: Máté Imre. Gól: Szabó T., Szabó Antal, Baráth, illetve Varga F. Ifi: elmaradt.

Mikes Ferenc: – Nagyon fontos meccsen, nagyon fontos győzelem, amihez gratulálok a csapatnak.

Máté Imre: – Szerintem jó iramú mérkőzés volt mindkét csapatnak voltak helyzeteink. Három kapufát rúgtunk tizenöt perc alatt. Köszönöm a fiúk hozzáállását.

Nyírcsaholy-Beregdaróc 2-4 (2-1)

Nyírcsaholy, 100 néző, v.: Lipták.

Nyírcsaholy: Gergely I. – Csaholyi, Putirka, Balogh, Botos S., Petrohai L. , (Mihálku), Szimuly, (Kiss), Petrohai Gy., Magyari, Mező, (Szabó), Gergely M., (Botos B.). Edző: Tóth Zoltán.

Beregdaróc: Lukovics – Deák, Szalai, Pecherskyi, Slyvka, Margitics, Lágrádi, Veress, (Dávid), Deák B., (Kiss), Varga, Danku. Edző: Baracsi Endre. Gól: Petrohai L., Petrohai Gy., illetve Slyvka, Veress, Deák B., Danku. Kiállítva: Gergely I. (87.perc) Ifi: 5-4.

Tóth Zoltán: – Kettő nullás vezetésünknél azt hittük, hogy megvan a mérkőzés de sajnos az ellenfelet hoztuk fel ezzel. akik farkasszemet kapva megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Ezzel tönkre tettük azt amit az elmúlt öt fordulóban felépítettünk. Sajnos amíg nem teszi magát oda mindenki addig nem várjuk, hogy a győzelem az ölünkbe hullik. Nagyon össze kell kapjuk magunkat, hogy céljainkat elérjük.

Baracsi Endre: – Több taktikai húzással készültünk a mérkőzésre, az egyik az volt, hogy több kezdő játékosunk és köztük én sem értem oda ezzel már rögtön okoztunk egy kis zavart. A következő az volt, hogy az első öt percben kaptunk két gólt ezzel aztán teljesen elbizonytalanítottuk az ellenfelet.

Innen már könnyű dolgunk volt. Kihasználva a hazaiak tanácstalanságát. Megnyertük a meccset. Gratulálok a játékosaimnak.

Jánkmajtis-Csengersima 2-1 (2-1)

Jánkmajtis, 100 néző, v.: Ésik.

Jánkmajtis: Tóth – Chioreanu, (Kinál), Daru, Mikulka, Balogh S., Costea P., Török, Szabó, Costea G., Balogh Zs., (Homoki), Imre. (Bartha). Edző: Della Sándor.

Csengersima: Bélteki – Domokos, Nyíri, Volkán, Horváth, Halász, Kerekes, (Asztalos), Drumar, Rosu, (Balogh B.), Belbe, (Tóth), Korponai. Edző: Volkán Roland. Gól: Balogh S., Costea G. illetve Kerekes (11-esből). Kiállítva: Ifi: 1-3.

Della Sándor: – Húsz percig nagyon jól játszottunk, utána lepermetezett minket az időjárás. Az ellenfél nagyon jó játéka ránk nőtt. Hála istennek sikerült behúzni a három pontot.

Volkán Roland: Színvonalas, jó meccset játszottunk. Ellenfelünk két elkerülhető góllal döntötte el a három pont sorsát. Ennek ellenére gratulálok a fiúknak a helytálláshoz, nem érdemeltünk vereséget. Gratulálok az ificsapatunk sikeréhez.

Milota-Kocsord 3-1 (3-1)

Milota, 120 néző, v.:

Milota: Tóth- Fejes M., Fejes P., Lukács, Sankó, Bunna, Lakatos, Burjász, Mikuljuk, Fejes D., Lencskó. Edző: Elek László.

Kocsord: Mándi – Szabó D., Szondi, Fehér, (Szabó M.), Szabó Z., (Balogh), Horváth B., Nagy, ( Horváth J.), Horváth A., Lakatos, Katona, Sankó. Edző: Jónás Zsigmond. Gól: Lencskó, Fejes D., illetve Lakatos.

Elek László: – Összességében megérdemelten nyertünk, igaz nehezen indult számunkra a mai nap, mert annyit hiányzónk volt. A pályán lévő tizenegy játékos szívét lelkét kitette, hogy nyerjünk. Köszönjük a nézők kitartó biztatását.

Jónás Zsigmond: – A hazai csapat sokkal többet tett annak érdekében, hogy nyerjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában