NB III

2019.05.12. 16:35

Négygólos félidő, óriási fordítással győzött a Sényő

Az NB III. előző fordulójában megszakadt Sényő-Carnifex FC négy meccses győzelmi sorozata, így javításra készült az ötödik helyen álló Putnok otthonában.

A hazai csapat meglepte a vendégeket, ahányszor elért a kapuhoz, annyiszor rúgott gólt, a 30. percben már 3-0 volt az állás. A vendégek próbálkoztak, de vagy a hazai kapus tett róla, hogy ne szülessen meg a szépítőtalálat, vagy a szerencse pártolt el a sényőiektől. A félidő végén aztán egy szép akció végén Kapacaina Kevin szépített, már akkor is látni lehetett, hogy esély van a fordításra. A második félidőben csak egy csapat volt a pályán, a vendégek szebbnél szebb akciókat vezetve fordítottak, akár még nagyobb különbséggel is nyerhettek volna.

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 27. forduló

Putnok-Sényő-Carnifex FC 3-5 (3-1)

Putnok, 150 néző, v.: Szigetvári (Szarvas, Nagy).

Putnok: Egyed – Nyisalovits, Tóth, Zimányi, Vajda, Bene (Lajkó), Katona, Czető, Illés (Pogonyi), Constantinescu, Csirszki. Edző: Koszta Péter.

Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács, Hadházi, Kristófi, Lakatos L. (Fabu), Phrakonkham (Bernáth), Kapacina K., Barcsay (Lizák), Kapacina V., Márton. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Jók: Csirszki, ill. az egész keret.

Gól: Vajda 2, Constantinescu, ill. Kapacina K. 3, Kristófi, Lizák.

Tudósított: Pehely Zoltán.

Koszta Péter: – Ezt már nem lehet megmagyarázni.

Imrő László: – Óriási feltámadás! Úgy nézett ki, hogy az ellenfél az első félidőben eldöntötte a mérkőzést, ugyanakkor bármilyen hihetetlennek is hangzik, játékban nem nőttek felénk, hanem az óriási egyéni hibáinkat használták ki.

Mi is vezettünk szép támadásokat, az ellenfél kapusának volt két nagy védése, majd a harmadik szép akciónk után megszereztük a szépítő találatot.

A szünetben higgadtan átbeszéltek az addig történteket, majd a döntetlen után nem álltunk meg, megszereztük a negyedik és ötödik találatunkat is, amivel lezártuk a mérkőzést. Órási második félidőt produkált a csapat, amelynek tartását mutatja a második játékrészben nyújtott teljesítménye, amire nem lehet panasz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában