Óriási meglepetés a megye I.-ben!

2019.05.24. 20:36

Otthonában verte meg a bajnokesélyes Nagyecsedet a kiesés elől menekülő Csenger

Pénteken egyetlen mérkőzést rendeztek a Tiszántúli Takarék megyei I. osztályú bajnokság 29. fordulójában.

Óriási meglepetésre a kiesés elől menekülő Csenger nyerni tudott a tizenhárom mérkőzés óta veretlen bajnokesélyes Nagyecsed otthonában.

Nagyecsed–Csenger 1–3 (0–1)

Nagyecsed, 250 néző, v.: Pethő (Tomori, Oláh).

Nagyecsed: Makó (Sarkadi Zs.) – Somlyai, Sarkadi G. (Bulyáki A.), Zámbó, Marinas, Ascsillán, Homann, Bulyáki K., Kóka, Dobos, Nyíregyházi (Ádámszki). Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Csenger: Béres–Balogh, Péter (Varga), Srjuba (Lázin), Pankotai, Csorvási (Simó), Stef (Katona), Mona, Margitics, Osváth, Gaál. Edző: Szilágyi Sándor.

Az erőlködő hazaiak ellen megérdemelten nyertek a vendégek.

Gól: Homann, illetve Margitics, Mona, Katona.

Ádámszki Róbert: - Gratulálok a Csengernek, megérdemelten győztek. Ez is nagyon-nagyon a mi csapatunk, megyünk tovább, tesszük a dolgunkat.

Szilágyi Sándor: – Végre kezdik elhinni a srácok, hogy többre képesek, ez most abban mutatkozott meg, hogy megvertük bajnokesélyest. Ehhez óriási nagy alázat és akarat kellett, de sajnos a sorsunk még így sem a saját kezünkben van. További sok sikert kívánok a Nagyecsednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában