ilyen a box

2019.05.15. 08:29

Ricsi ismét Sportcsillag, Milán Eb-n fog bunyózni

Kitüntetések a magyar sport napján.

A magyar sport napja alkalmából hétfőn tartott ünnepségen Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere díjakat, elismerő okleveleket és a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjakat is átadta dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkárral közösen.

A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjakat a 2018/2019-es tanév második félévében 21 sportág sportolójának ítélték oda, az ösztöndíjat jelképező okleveleket dr. Szabó Tünde adta át többek között Kovács Richárdnak, az NYVSC-Big Boxing tehetséges ökölvívójának, a Nyíregyházi Egyetem testnevelés–történelem szakos hallgatójának. Ricsi a jövő héten lép szorítóba, mégpedig a csehországi Ústí nad Labemben a nagy múltú nemzetközi tornán.

Ifjabb klubtársai közül Petrimán Milán tagja a romániai junior Európa-bajnokságon szereplő válogatottnak. Nagy Lajos tanítványa az 50 kilóban indul, már elutazott társaival a Eb helyszínére, a Duna-parti Galatiba. Ott ­edzőtáboroznak a jövő pénteken kezdődő kontinensviadalig.

KM

Borítókép: Kovács Richárd (b) dr. Szabó Tündével, a Csík Ferenc-díjas, olimpiai bajnok ökölvívó Gedó Györggyel és Erdei Zsolttal, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökével

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában