Mennyei megyei II.

2019.06.02. 20:31

„Egy jó döntést sem hoztunk ma a pályán...”

A megyei II. osztály Nyírerdő csoportjában hét mérkőzést játszottak vasárnap.

Gergelyiugornya-Ramocsaháza 6-3 (3-1)

Gergelyiugornya, 200 néző, v.: Bíró.

Gergelyiugornya: Baráth-Lakatos, Tári, Czirják M., Balla (Veres), Zán, Bicskó, Csonka, Szabó, Nagy, Balázs. Edző: Czirják József.

Ramocsaháza: Dankó-Nistor R., Fodor (Stummer) Nyíri, Bacskai, Farkas, Sipos, Makula (Bagoly), Lakatos, Nistor E. (Ladányi), Mocsár. Játékos-edző: Bacskai Attila.

Gól: Lakatos 4, Czirják M., Balázs. Ifi: 5-3.

Czirják József: – Közönségszórakoztató mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk. További sok sikert Kívánunk a Ramocsaházának.

Bacskai Attila: – Sajnálom, hogy így alakult.

Nyírmada-Dombrád 1-5 (0-2)

Nyírmada, 80 néző, v.: Kocsis.

Nyírmada: Pál-Dancs (Pál), Baráth, Szikszai (Kézi), Ponczók, Balogh, Tóth, Farkas, Szőke (Horváth), Jóni, Kiss. Edző: Jónás János.

Dombrád: Szabolcsi (Szokolai)-Fabu, Tamás, Pap, Borbély, Balla, Verner, Molnár P. (Birke), Köblös, Hornyák (Horváth), Molnár T. (Kósa) Edző: Tóth János.

Gól: Farkas, illetve Pap 2, Vernek, Horváth, Borbély. Ifi: 2-5.

Jónás János: – Elnézést kérek a csapat nevében a mérkőzésre kilátogató szurkolóinktól.

Tóth János: – Gratulálok az ifik bajnoki aranyérméhez! A felnőttről csak annyit, hogy én túl naiv vagyok ehhez a bajnoksághoz… Nem azok a csapatok fognak kiesni, akiknek kellene.

Ajak-Vaja 0-7 (0-3)

Ajak, 100 néző, v.: Takács.

Ajak: Leskovics (Csernyu)-Rácz, Iski, Magyar (Molnár), Kovács, Bíró, Torma (Miklósi), Folytán, Czvik, Szőlősi (Jónás), Markos. Edző: Barati István.

Vaja: Papp-Borsi, Kiss (Vakarcs), Kerekes, Soltész, Sándor (Gazdag), Zakor J., Jónás (Palcsák), Mulutó, Zakor G., Soltész. Edző: Gazdag Attila.

Gól: Jónás 2, Borsi, Zakor J., Sándor, Zakor G., Mulutó. Ifi: 3-4.

Barati István: – KO… Egy jó döntést sem hoztunk ma a pályán.

Gazdag Attila: – Úgy érzem, hogy ezen az ikszes mérkőzésen, ezzel „pici” hét góllal közelebb álltunk a győzelemhez. Gratulálok a kapusomnak, hogy ismét gól nélkül hozta le a mérkőzést Győzelmünket Kiss Attilának ajánlja a csapat közelgő búcsú mérkőzés alkalmából.

Ladányi TC-Szabolcsveresmart 4-2 (2-1)

Mezőladány, 100 néző, v.: Kósa.

Ladányi TC: Pécsi-Rakoncza, Árva, Szilágyi (Lakatos), Pólyán, Révész, Demeter A., Galambos, Kun, Bálint, Demeter L. Edző: Sütő János.

Szabolcsveresmart: Hosszú-Sajtos (Szidor), Szemán, Szoboszlai, Nagy R. (Horváth), Nagy Á., Szabó (Dócs Gergő), Rostás, Jónás (Meggyesi), György, Pálinkás (Dócs Gábor). Edző:

Gól: Demeter L. 2, Demeter A., Árva, illetve Szemán, Dócs. Ifi:1-2.

Sütő János: – Küzdelmes mérkőzésen végre megtaláltuk a góllövő cipőket, így eredményesek voltunk. Nagyon köszönöm a csapatnak a hozzáállást és küzdelmet, nagy szükségünk volt erre a győzelemre. Köszönjük szurkolóink éves biztatását.

Tara Sándor: – Hoztuk a múlt heti formánkat, sok helyzetet puskáztunk el. Ami nálunk kimaradt, az a hazaiaknak bement. Gratulálok az ifiknek!

Kék-Őr 2-2 (1-1)

Kék, 120 néző, v.: Kaibás.

Kék: Szűcs-Doue, Poór, Szurcsik, Csombók II. Csaba, Bodó, Koós, Rácz, Horváth (Ignácz), Dócs, Szabó. Edző: Fabók István.

Őr: Oláh-Szabó V., Márton (Bencze), Varga (Deme), Tisza, Benkő, Szabó L. (Repelik), Tóth, Kósa (Szabó A.), Szuromi (Kézi), Kendl. Edző: Kálmándi Bertalan.

Gól: Doue, Szurcsik, illetve Szabó V., Szuromi. Ifi: 2-3.

Fabók István: – Azért voltunk ma ilyen fittek, mert Csíksomlyóról kaptunk Orbitot! Ha a helyzeteinket berúgjuk, akkor gólarányt javíthattunk volna.

Kálmándi Bertalan: – Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés. Nagyon rosszul játszottunk, de ez is az én csapatom. Gratulálok az ifik győzelméhez!

Pátroha-Fényeslitke 3-2 (0-1)

Pátroha, 100 néző, v.: Knobloch.

Pátroha: Szabó-Kalu, Kovács D. (Mikó), Mozga, Fedor, Balogh, Kovács Sz. (Minyin), Jenei, Molnár, Csépke, Varga. Edző: Vitalij Minyin.

Fényeslitke: Márta-Nagy (Arnóczki), Gyüre Gábor, Rusznák, Gyüre Gergely, Kovács J., Iván (Dankó), Nagy, Miskolczi Á., Toma (Takács), Balogh. Edző: Nagy Zoltán.

Gól: Kovács Sz., Csepke, Varga, illetve Kovács J., Takács. Kiállítva: Nagy Zoltán (60. p.) Ifi: 2-0.

Vitalij Minyin: – Őszinte részvétünk a balesetben elhunyt labdarúgónk családjának. A sérült Balogh Istvánnak pedig jobbulást kívánunk. Visszavárjuk! A meccsen tiszta szívvel játszottunk, megérdemeltük a győzelmet.

Nagy Zoltán: – Őszinte részvétünk az elhunyt családjának. Bebizonyosodott, hogy Pátrohán nem lehet nyerni, a játékvezető ítéletek minket sújtottak, harminc percet emberhátrányban játszottunk, de, még így is sikerült vezetnünk. De addig vezette a meccset, míg meg nem született ez a végeredmény...

Demecser-Nyírkarász 2-3 (1-2)

Demecser, 100 néző, v.: Vitkai.

Demecser: Kiss-Zsoldos, Csire, Kantár, Dankó, Kocsis, Herceg, Jónás, Illés, Csillik, Kiss. Edző: Frindik Attila.

Nyírkarász: Molnár (Kiss)- Liptai, Bombera (Jávor), Bandor (Juhász), Lovas, Rákóczi, Tóth, Varga, Csuka (Király), Ujj Gy. (Liptai) Edző: Tóth Tibor.

Gól: Kocsis, Csilli, illetve Bombera, Lovas, Rákóczi. Ifi: 6-1.

Frindik Attila: – Aki kint volt, az látta, aki nem, az egy kicsit sajnálhatja. A bajnokcsapat ellen ilyen játékkal úgy gondolom, akár győzhettünk is volna, sajnos azonban a helyzeteink kimaradtak. Magas színvonalon futballoztunk, gratulálok minden játékosomnak, aki pályára lépett! Köszönöm szurkolóinknak az egész éves biztatást.

Tóth Tibor: – Őszinte részvétünk a pátrohaiaknak a baleset miatt. Arni, Lakatos Feri bácsi nyugodj békében! A meccsről pedig annyit, hogy nehézkes győzelmet arattunk, de ez is három pontot ér.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában