Jet ski-Eb

2019.06.18. 10:08

Európa-bajnoki nívójú volt a rendezés

A leveleki jet ski verseny szervezői és rendezői jelesre vizsgáztak az embert próbáló kánikulában.

Huszonegy nemzet több mint száz indulója, remek verseny, izgalmas futamok, hőség és kiváló hangulat. Így is summázhatnánk a jet ski Európa-bajnokság második fordulóját, amelynek péntektől vasárnapig a leveleki tó adott otthont.

Le a kalappal a versenyzők és persze a szervezők előtt, hiszen egy ilyen rangos esemény eleve nagy kihívás, ezt még inkább tetézte a kánikula. Czeller Béla, a Magyar Jet-Ski Szövetség elnöke elégedett volt a rendezéssel, a magyar versenyzők eredményeivel.

Hatalmas munka volt

– Picit féltem, mert nagy rendezvény volt, nagy munka volt, de megérte – kezdte a három nap értékelését érdeklődésünkre Borsodi László, Levelek polgármestere. – A mi dolgozóink is sokat tettek, de a jet ski szövetség munkatársai előtt el a kalappal, hiszen végigdolgozták a néhány napot. Ugyancsak elismerés jár a katasztrófavédelem, a rendőrség és mentők dolgozóinak, mindenkinek, aki valamiben részese volt a szervezésnek és rendezésnek. Nagyon jó volt a hangulat, ami a vasárnapi díjkiosztó után csúcsosodott ki. Szerintem nagyon kellemes emlékekkel távoztak, és remélem, hogy sokan majd visszatérnek.

A versenyző elismerése

– Mindent elmond az egyik versenyző, Pálinkás Gábor levele, amelyet közösségi oldalunkra küldött. Ebben az áll: „Köszönjük szépen azt a sok-sok segítséget és kedvességet, amit kaptunk az itt dolgozó emberektől a hétvégén. Remélem, sokszor találkozunk még ezen a remek és csodaszép, mesebeli helyszínen. Nagyon sokan leégtetek a napon azért, hogy a mi dolgunkat megkönnyítsétek az útbaigazítással, jetek le- és feltevésével, éhes hasunk megtömésével. Mi „szórakozni” jöttünk hozzátok, és ti maximális fegyelemmel és tisztelettel kezeltetek minket. Ezért 5-600 ember nevében mondanék köszönetet nektek, akik ott voltatok és dolgoztatok. Külön köszönet, hogy ezen a területen volt az országban a legmagasabb az egy főre jutó szép lányok aránya. Szerintem buszokkal hozták ide őket, mert ha nem, akkor ott szeretnék élni a közelükben. Egyszóval: Köszönjük!”

ML

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában