Mennyei megyei II.

2019.06.02. 20:20

„Ha nem megy a játék, akkor visz a szív”

„Utolsó hazai mérkőzésen nyertünk, de a meccsen csak a jó időnek örülhetünk.”

Napkor vs. Kálmánháza

Fotó: Dodó Ferenc

Pannónia Zrt. csoport

Napkor-Kálmánháza 2-1 (0-0)

Napkor, 70 néző, v.: Fehér.

Napkor: Nádasdi, Nagy G., Gyarmati, Nagy Á., Parádi, Szabó, (Vass), Somogyi, Ádám, Badarász, Szoták, (Kristófi), Hegedüs. Edző: Somogyi László.

Kálmánháza: Tóth Z. – Takács, Tóth M., Szalka, Hirka, Jakab, Kotricz, Doboveczki, Gégény, Pogácsás, Francel. Edző: Kotricz Zoltán.

Gól: Vass, Parádi, Pogácsás, illetve Ifi: 3-1.

Somogyi László: – Utolsó hazai mérkőzésen nyertünk, de a meccsen csak a jó időnek örülhetünk.

Kotricz Zoltán: – Egy ikszes meccsen szerencsétlenül a végén kapott góllal veszítettünk. Az utolsó meccsen mindent meg kell tennünk, hogy elkerüljük a kiesést.

Kótaj-Nagykálló 2-4 (0-2)

Kótaj, 100 néző, v.: Kertész.

Kótaj: Hangácsi – Czeczeli, Huncsik, Szitai, (Ferenczi F.), Ladányi, (Szegedi), Rácz, Szatke, Petruska, Csikós, Fekete,(Ferenczi M.), Korsoveczki. Edző: Gulácsi Zoltán.

Nagykálló: Pekk – Málik, Soós, Nagy, (Árki), Fodor, Seres, (Horváth), Bodai, Szabó, Módis, (Bakó), Simon, If. Koskovits. Edző: Ifj. Koskovits György.

Gól: Rácz 2, illetve Módis 2, Seres, Szabó. Ifi: 8-3.

Gulácsi Zoltán: – Gratulálok a Nagykállónak, további sok sikert nekik.

Ifj. Koskovits György: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez egy jó színvonalú mérkőzésen. Matejkó családnak pedig őszinte részvétünk.

Kállósemjén-Apagy 2-3 (1-2)

Kállósemjén, 200 néző, v.: Király.

Kállósemjén: Jenei – Mészáros Á., Marozsán Zs., Kóth, Mészáros T., Hamza, Szabó, Marozsán M., Vass, Bencs, (Páll), Lábas. Edző: Mészáros Ákos.

Apagy: Polgári – Korpás, Halastyák, Márton, (Trencsényi), Árpási, Kozák, (Varga), Lakatos, Németh, Hegedüs, Marics G., Marics T. Edző: Németh Attila.

Gól: Marozsán M., Hamza (11-esből), illetve Marics G., Marics T., Németh. Ifi: 3-3.

Mészáros Ákos: – Küzdelmes mérkőzésen a helyzeteit jobban kihasználó csapat nyert.

Németh Attila: – Mindkét oldalon akadtak lehetőségek. Úgy gondolom jobb százalékban használtuk ki helyzeteinket. A néhol húsz centis füvön inkább a küzdelem dominált.

Encsencs-Újfehértó 1-5 (1-3)

Encsencs, 300 néző, v.: Homonai.

Encsencs: Szvára (Gellért) – Horánszki, (Radnai), Küzmös, Pataki, Varjasi, Tallódi, Balogh, Kiss Á., (Vass), Biró L., (Kiss Z.), Bíró Zs., Kónya. Edző: Szedlár János.

Újfehértó: Gégény – Marinka, (Kiss), Csizmarik, Osikóczki, (Urr), Boros, Veres, (Potyók), Dénes, Zámbó, Daróczi, (Nagy), Tóth, (Zámbó), Pallai. Edző: Piskóti Zsolt.

Gól: Bíró, illetve Osikóczki 2, Boros, Veres, Tóth. Ifi: 0-12.

Szabó Sándor: – Megérdemelten nyert az Újfehértó, gratulálunk nekik bajnoki címükhöz.

Piskóti Zsolt: – Újra kimelóztuk a három pontot, mert mi egy ilyen csapat vagyunk ahol ha nem megy a játék, akkor visz a szív. Remélem az utolsó fordulóra már mindenki komolyan veszi a csapatot, mert ezek a fiúk megérdemlik a tisztelet. Köszönjük a kiváló játékvezetést.

Levelek-Nyírtelek 3-2 (1-2)

Levelek, 100 néző, v.: Szopkó.

Levelek: Varga – Tóth, Törő, Gebri, Majláth, Mocsár, (Hajdu),Bakró, Pekk, Vass, Gulyás, Lakatos. Edző: Majláth Sándor.

Nyírtelek: Papp – Varga, Mészáros, Kövesdi, Batta, Bistyei, Hengsperger, Rácz, Németh, Ádám, Tóth. Edző: Hengsperger Attila.

Gól: Tóth, Bakró, Hajdu, illetve Rácz 2. Ifi: 1-3.

Majláth Sándor: – Az elején égett a ház, de sikerült eloltani a tüzet. Külön gratulálnék az ifjonc Hajdu Patriknak (Kisgübi), aki góllal debütált a felnőtt csapatban.

Hengsperger Attila: – Először is köszönöm a három ifistának Zsoltinak, Kristófnak, Crouchnak, hogy az elmúlt két mérkőzésen kisegítettek minket, hogy egyáltalán ki tudjunk állni. Valamint edzőjüknek Szabinak. A mai meccsről, annyit, hogy kettő nullás vezetés után számtalan helyzetet dolgoztunk ki de sajnos nem sikerül feltenni az i- re a pontot. Gratulálok minden játékosomnak a mai teljesítményéhez.

Rakamaz-Nyíribrony 4-2 (1-1)

Rakamaz, 100 néző, v.: Varga.

Rakamaz: Simkó – Kántor, Bagoly, Venczel, Bíró, Galambosi, Sárközi, (Koczogh), Málik, (Mihalovics), Szabó, (Czikó), Mihali, (Gál), Cseh. Edző: Veigli Géza.

Nyíribrony: Nagy – Pásztor, (Konzili), Dobránszki, Szabó, Kovács, (Csökmei), Marincsák, Imre, (Juhász), Kantár, Galamb, (Hornyai), Tóth, (Sándor), Lakatos. Edző: Marincsák Viktor.

Gól: Galambosi 2, Bagoly, Cseh, illetve Lakatos 2. Kiállítva: Ifi: 9-2.

Veigli Géza: – Nem játszottunk jól, de nagyon küzdöttünk. Jól játszó ellenfelet sikerült legyőzni, úgy érzem ennyivel jobbak voltunk.

Marincsák Viktor: – Kicsit megilletődötten kezdtünk. Az egyenlítő gól után kiegyenlítődött a játék. Kettő egynél viszont már csak kapufáig jutottunk, ekkor azt éreztem hogy semmi nem jön össze. Ha helyzeteinket jobban értékesítjük, akkor sem feltétlenül iksz ez a meccs, mert a mi kapusainknak is voltak bravúros védései. Így nem marad más mint gratulálni a ma jobban játszó Rakamaznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában