A nyíregyházi Boris Becker

2019.06.12. 17:14

Három meccslabdát hárított

Fucsovics Márton nagy küzdelemben jutott a stuttgarti füves torna negyeddöntőjébe.

Ez aztán bravúr a javából! Szerdán az eső miatt csúszás közbeszólt, így Fucsovics Marciék meccse nem került képernyőre a stuttgarti ATP 250-es, füves tornán. A nyíregyházi teniszező a negyedik kiemelt grúz Nikoloz Baszilasvilivel (17.) találkozott.

Az első szett pontosan egy óráig tartott, bár Marci már 2:0-ra vezetett, fordult a kocka és a 6:6 után izgalmas rövidítést a grúz nyerte 7-4-re. A folytatásban 1:1-et követően Marci kétszer is brékelte ellenfelét és az előnyt megtartva 28 perce alatt biztosan nyert 6:2-re és egyenlített.

Jöhetett a döntő etap, amely ismét nagy küzdelmet hozott. Baszilasvili 3:1-re meglépett, majd 5:4-nél három meccslabdája is volt. Ezeket hárította Marci, majd brékelt, az adogatásait pedig hozva az első mérkőzéslabdát értékesítve 50 perc alatt nyert 7:5-re. Ezzel idén háromszor nyert és csak egyszer veszített a grúz ellen.

A negyeddöntőben a francia Jo-Wilfried Tsonga (72.) ellen győztes hatodik helyen kiemelt kanadai Milos Raonic (18.) lesz.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában