úszás

2019.06.05. 12:02

Hétvégén Csongrádon taroltak a szeniorok

Rengeteg érmet szereztek és egyéni csúcsokat úsztak az országos bajnokság előtt.

A Nyíregyházi Fókák csapata

Összesen huszonnégy érem és több egyéni csúcs is termett a Nyíregyházi Fókák SE csapatának a hétvégi, csongrádi szenior úszóversenyen. Legsikeresebb versenyzőként Cserés Miklós öt aranyéremmel zárta a megmérettetést, emellett egy egyéni ezüstérmet is szerzett.

A Nyíregyházi Fókák csapata

Cseh Imre mérlege három első, négy második és egy harmadik hely, míg Hudáky Zoltán két-két-két alkalommal csapott célba elsőként, másodikként és harmadikként. A három férfi versenyző a törökbálinti színekben induló Erdélyi Ferenccel kiegészülve egy váltó ezüstéremmel is gazdagodott.

Mindemellett a csapat egyetlen női indulója, Szarvas-Hudáky Zsuzsanna három első helyezéssel térhetett haza. A nyíregyházi szenior úszócsapat tagjai sokat nem pihenhetnek, ugyanis a június végi, gyulai nyílt pályás országos bajnokságra készülnek, ráadásul egy héttel később, Kassán is megméretteti magát a klub négy versenyzője.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában