Strandröplabda

2019.06.27. 09:58

Ismét jön a Hübner belvárosi strandröplabda-fesztiválja

Az amatőrök pénzdíjért versenyeznek, a cégek, intézmények és sportklubok pedig színesítik a különleges találkozót.

A sajtótájékoztató résztvevői (balról): Erdősné Balogh Erika, Séber Erna, Ingo Heerdt, Balázs Klaudia (Hübner) és Molnár Árpád

Fotó: Mán László

Csütörtökön immáron nyolcadszor rukkol elő párját ritkító sporteseményével a Hübner-H Kft. A nyíregyházi Kossuth téren már készen áll a pálya, az egyik lelátó is a helyén, hiszen csütörtökön rajtol a Hübner Amatőr Strandröplabda Verseny. A szerdai sajtótájékoztató meghívottjait Molnár Árpád, a szervező Prestito Kft. ügyvezetője köszöntötte.

A sajtótájékoztató résztvevői (balról): Erdősné Balogh Erika, Séber Erna, Ingo Heerdt, Balázs Klaudia (Hübner) és Molnár Árpád
Fotó: Mán László

– Úgy néz ki, hogy az időjárás is a mi oldalunkon áll, bízom benne, hogy idén is jó hangulatú lesz a torna. Aminek egyébként már híre ment a cégcsoportunknál is, így a mostanira a központunkból, Kasselből eljönnek a marketinges kollégák, és az sem elképzelhetetlen, hogy a cégcsoporton belül máshol is lesz hasonló. Köszönjük a szervezőknek, a város vezetőinek, elsősorban dr. Kovács Ferenc polgármesternek és Kósa Árpád kabinetvezetőnek a támogatást – tudatta Ingo Heerdt, a Hübner-H Kft. ügyvezetője.

Ezt követően a különleges találkozó részleteibe Séber Erna (Hübner-H Kft.) és Erdős­né Balogh Erika, a Nyíregyházi Sportcentrum röplabdaszak­ág-vezetője avatta be a megjelenteket.

A hagyományoknak megfelelően csütörtökön a Hübner és a Városháza válogatottjainak mérkőzésével indul a torna, majd a nyíregyházi cégek képviseletében tucatnyi csapat fog játszani.

Vasárnapi helyosztók

Az amatőrtornán 32 együttes vesz részt, egy csapatban a gyengébbik nemet legalább két játékosnak kell képviselnie. A korábbiakhoz képest annyi a változtatás, hogy a lányoknál két 16 éven aluli igazolt röplabdázó is játszhat.

Ugyancsak változás, hogy nemcsak pénteken és szombaton, hanem vasárnap is homokra lépnek az amatőrök, a legfontosabb meccseket, így az elődöntőket, a helyosztókat vasárnap rendezik. Az akkor megszokott multicégek vetélkedése előrejön szombat délutánra.

Az amatőrök győztese 100, a második 60, a harmadik 40 ezer forinttal is gazdagabb lesz. Amennyiben az időjárás közbeszólna, úgy csúszások lehetnek a napi programban. Remélhetőleg nem így lesz.

Strandröplabda

A 8. Hübner Amatőr Strandröplabda Verseny menetrendje

Csütörtök. 17.30: Hübner–Városháza. 18: nyíregyházi intézmények mérkőzései

Péntek. 13: amatőrverseny. 19: nyíregyházi sportklubok gálameccsei

Szombat. 10: amatőrök versenye. 17: multicégek vetélkedése

Vasárnap. 10: amatőrök versenye. 17 (?): ünnepélyes díjkiosztó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában